Adadekorasyon Ankara Çatı Aktarma - Kanal Açma, Lavabo Tıkanıklığı Giderme Hizmeti

Ankara'da Çatı Ustası arayanlar ve su tesisat ustası onları tercih ediyor.Ankara Çatı Oluk Aktarma ve çatı tamiri işleri yapan Adadekorasyon , uzun yıllardır Ankara , Eryaman Su tesisatı, Eryaman lavabo tıkanıklığı giderme, Sincan su tesisatı, Eryaman kanal açma, dekorasyon ve Ankara çatı aktarma işlerinde Türkiye genelinde hizmet veriyor. Çatı aktarma işleri için kamu kurumları ve bina yöneticilerinin tercihi Adadekorasyon, çatı ve oluk aktarma, tadilat, çatı tamiratı işleri yapıyor.

Adadekorasyon Ankara Çatı Aktarma - Kanal Açma, Lavabo Tıkanıklığı Giderme Hizmeti
Adadekorasyon Ankara Çatı Aktarma - Kanal Açma, Lavabo Tıkanıklığı Giderme Hizmeti
Haber albümü için resme tıklayın

Su Tesisatı ve Çatı Tamiratı, Tadilatı İşleri Adadekorasyon ile Çok Basit

KANAL AÇMA HİZMETİ ( USTALAR GİDER TIKANIKLIKLARINI KISA SÜREDE HALLETSİN)

Kanal Açma, Tuvalet Gideri Açma, Kanalizasyon Açma, Tıkalı Gider Açma, Kanalizasyon temizleme, tıkalı tuvalet açma, klozet gideri açma, lavabo gideri açma, duş gideri açma, bina gideri açma için aranabilecek numara 0547 678 44 79.

1 milyona yakın nüfusu ile Ankara’nın en kalabalık İlçesi olan Çankaya’da yaşayan ve çatılarında sorun çıkan vatandaşlar çatı tamiri işleri için usta araştırıyor. Ada Dekorasyon olarak çatı tamiri, çatı oluk aktarma ve çatı aktarma işlerinde 20 yıllık deneyimimiz ile hizmet sunuyor.

SORUN YAŞAYAN KAMU KURUMLARI VE BİNA YÖNETİCİLERİ ANKARA ÇATI TAMİRİ, ÇATI OLUK AKTARMA İŞLERİ İÇİN 05532672191 NUMARASINDAN ADA DEKORASYONA ULAŞIYORLAR.

Kış aylarının geride kalması ile birlikte çatılarda sorunlar başlamaya başladı. Yağmur ve kuvvetli rüzgar ile fırtınalar nedeniyle evlerinin çatıları zarar gören vatandaşlar, tamir, bakım ve oluk aktarma işlemi için usta arıyor. Tam da burada devreye Ada Dekorasyon giriyor. Ada Dekorasyon olarak çatı işlerinizi kaliteli ekibi ile kısa sürede hallediyor.

ÇATI AKTARMA HİZMETİ

Rüzgar ve fırtına nedeniyle kiremitler ve kiremitleri taşıyan ahşaplar zarar görmüştür. Bu sorunların yaz aylarında halledilmesi vatandaşların yararına olacaktır. Çatınızda çıkan sorunları Ada Dekorasyona iletin ve çatı oluk, Ankara Çatı Aktarma ve tüm çatı işlerinizi kaliteli işçilik ve uygun fiyatlarla hallediyor.

İlk olarak ekip gelecek çatı sorununu yerinde tespit edecek ve bunun için çözüm önerilerini sizlere iletecek. Sizin isteğiniz ve çatınızın durumu olarak en uygun çözüm yolunu en kısa zamanda Ada Dekorasyon olarak tamamlayacak ve çatınızı eskisinden daha iyi duruma getirecek.

KAMU KURUMLARI VE BİNA YÖNETİCİLERİNİN TERCİHİ

İşinin ehli ustalarımız, güler yüzlü ekibiyle ve çözüm odaklı politikasıyla ile her türlü çatı işlerinizi en kısa sürede hallediyorlar. Kamu kurumları ve bina yöneticilerinin tercihi ada dekorasyon oluyor.

Siz de Ankara'da yaşıyor ve çatı aktarma, çatı oluk aktarma ve çatı işlerini yapacak usta arıyorsanız tek yapmanız gereken şey aşağıdaki iletişim adresinden Ada Dekorasyon'a ulaşmak olacak.

Ankara Çatı Oluk Aktarma İşleri

ADA DEKORASYON: 05532672191

20 SENEDİR BU İŞİ YAPIYORLAR

Şirket sahibi Emrah Öztürk, "20 yıldır bu işi yapıyoruz, bir çok kamu kurum ve kuruluşuna hizmet verdik. Çok ciddi projelere imza attık, irili ufaklı tüm işlerimizi titizlikle yapıyoruz. En küçük bina çatı tamiri, tadilatı, aktarma işinden tutun, büyük toplu konut projelerine kadar hepsinde emeğimiz var." dedi.

Ankara Çatı Tamiri

Ankara Yağmur suyu sistemleri Ankara Çatı Tamiri Ankara  Oluk işleri Ankara Çatı İmalatı Sistemleri Ankara Çatı Mebran Kaplama Ankara Çatı Aktarma Ankara Motif oluk Çinko oluk Ankara Çatı Ankara Çatı Tasarım Sistemleri Ankara Çatı Yenileme Sistemleri Ankara  Eryaman Çatı Tamirat Etimesgut Eksiz Oluk Ankara Baca İşleri Şıngıl çatı Çatı Aktarma Çatı temizleme Çatı onarım Çatı İzocam Kiremit Aktarma Çatı kaplama Bakır kaplama iniş borusu Çatı Oluk sistemleri Çatı Oluğu Shıngle Çatı Tamir Shıngle Çatı Tadilat Ahşap Çatı Tamir Ahşap Çatı Tadilat Teras Kaplama Eksiz Mono Oluk Teras Çatı Aktarma Çatı-Oluk Temizleme Baca Dibi Sacı Baca Dibi Kaplama Çatı Baca Rüzgar Gülü

19 Mar 2018 - 22:45 - Ekonomi



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler