2017 Yılından İtibaren Bağ-Kur'lulara 666 TL

Bağ-Kur'lu vatandaşlara müjdeli haber. Asgari ücretin artış göstermesi, bağ-kur 'lu vatandaşların 5 puanlık prim indirimi hakkına...

Bağ-Kur'lu Vatandaşlara Aylık 666 TL

1 Ocak 2017 tarihinden itibaren geçerli olan asgari ücret artışı Bağ-Kur'lu vatandaşların 5 puanlık avantajını da yükseltmiş oldu. Takvim gazetesinde yer alan habere göre, şirket ortakları, köy ve mahalle muhtarları, tarım bağ-Kur'luları , esnaf, avukat gibi bir çok meslek erbabı için aynı SSK primlerinde olduğu gibi 5 puanlık indirim avantajı bulunuyor. Puan indiriminden faydalanmak isteyen vatandaşların tek yapması gerekense Sosyal Güvenlik Kurumu'na herhangi bir prim borcunun bulunmaması.  2016 yılında 548 TL prim ödemesi yapan Bağ-Kur'lu vatandaş bu sene 613 TL ödeme durumunda olacaktı. 5 Puanlık indirimden faydalanma fırsatına sahip vatandaşlarsa 524 TL ödeme yapacak. Bağ-Kur'lu vatandaşlar her ay en az 88 TL kazanmış olacak. 2017 yılından itibaren tavan ücretlerindeki 7.5 kat artışı, prim avantajı ile biraraya gelince Bağ-Kur'lu vatandaşların kazancı 666.56 TL civarına geliyor.

Kamu haberlerinden, gündem haberlerinden, son dakika gelişmelerinden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için kpsscafe.com.tr'nin mobil uygulamasını cep telefonunuza indirebilirsiniz.

Kpsscafe.com.tr | Ankara

08 Oca 2017 - 09:52 - Ekonomi



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler