YÖK Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Yazılı Sınav Duyurusu Yayımlandı

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı (YÖK) Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Yazılı sınav duyurusu www.yok.gov.tr adresi üzerinden yayımlandı.

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı'nın (YÖK) Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği duyurusu "Yükseköğretim Üst Kuruluşları ile Yükseköğretim Kurumları Personeli Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Yönetmeliği Uyarınca Görevde Yükselme ve/veya Unvan Değişikliği Merkezi Yazılı Sınav Duyurusu" başlığı altında yayımlandı.

Yayımlanan duyuruda başvuruların 30 Nisan 2018 tarihi itibariyle sona ereceği belişrtilirken kurum bazında kadrolar, merkezi yazılı sınav konu başlıkları da yayımlandı. Merkezi sınav kurulu kararları için TIKLAYIN.  YÖK tarafından yapılan resmi duyuruya göz atmak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz. YÖK duyurularından, ÖSYM duyurularından kamuya personel alımlarından ve daha fazlasından anında haberdar olmak için kpss cafe mobil uygulamasını ücretsiz indirebilirsiniz.

YÖK RESMİ DUYURUSU VE EK DOSYALARA GÖZ ATMAK İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ.

KPSSCAFE - ANKARA

05 Nis 2018 - 11:48 - Eğitim



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler