YKS Soru ve Cevapları Bugün Açıklanıyor

YKS Temel Yeterlilik, Alan Yeterlilik ve Yabancı Dil Testi sınav soruları ve bu soruların cevaplarının açıklanacağı tarih belli oldu.

YKS Soru ve Cevapları Bugün Açıklanıyor
Haber albümü için resme tıklayın

Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı tarafından geçtiğimiz gün YKS soru ve cevapları hakkında önemli bir açıklama geldi.

ÖSYM'den yapılan açıklamada, öğrencilerin merakla beklediği YKS soru ve cevapların ne zaman erişime açılacağına yer verildi.

ÖSYM Başkanlığı 2018 YSK oturumlarını 30 Haziran ile 1 Temmuz tarihlerinde düzenledi. Milyonlarca öğrencinin katılımı ile gerçekleşen bu sınavlarda adaylara farklı testlerden toplamda 160 soru yönlendirildi. Sınavdan çıkan adaylar, sınavın soru ve cevaplarının ne zaman erişime açılacağını araştırmaya başladı. ÖSYM adayların bu sorusunu geçtiğimiz gün yaptığı açıklama ile cevapladı.

30 Haziran Cumartesi günü gerçekleştirilecek YKS'nin birinci oturumu Temel Yeterlilik Testi (TYT) ile 1 Temmuz Pazar gerçekleştirilecek ikinci oturumu Alan Yeterlilik Testi (AYT) ve Yabancı Dil Testi’nin (YDT) tamamlanmasının ardından sınav soru ve cevaplarının tammaı aynı gün akşam saatlerinde adayların erişimine açılacak.

Buna göre YKS testlerinin tamamının soru ve cevapları bugün AYT testinin tamamlanmasının ardından ÖSYM tarafaından açıklanacak.

SINAV SORULARINA NASIL ULAŞABİLİRİM?

YKS sınav soru ve cevapları bugün akşam saatlerinde ÖSYM resmi sayfası ile eş zamanlı olarak KPSSCAFE'de olacak. Sınav soru ve cevapları erişime açıldığı anda telefonunuza bildirim alarak haberdar olmak için;

KPSSCAFE android uygulamamızı ücretsiz indirmek için --->>> TIKLAYIN

KPSSCAFE iOS uygulamamızı ücretsiz indirmek için---->>> TIKLAYIN

Facebook grubuna katılım için TIKLAYIN

KPSSCAFE.COM.TR  |  ANKARA

01 Tem 2018 - 13:36 - Eğitim



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler