Yeni Eğitim Yılında e-okul Yine Baş Tacı!

2016 2017 eğitim öğretim yılının başlaması ile e-okul'da erişime açıldı. Öğrenci velileri e-okulu aktif olarak kullanıyor.

2016 - 2017 eğitim öğretim yılı başlayınca e-okulun da erişime açılacağını daha önceki haberlerimizde velilere duyurmuştuk. 

Okullar başladı, e-okul da erişim açıldı. Veliler çocuklarının tüm okul bilgilerini e-okul aracılığı ile öğreniyor.

e-okul'un kapsamında öğrencini hangi bilgileri yer alır?

e-okul'a o kadar yoğun bir ilgi var ki, site her gün rekor giriş sayısına ulaşıyor. Veliler, çocuklarının tüm eğitim öğretim bilgilerine buradan ulaşıyor. Bu bilgilerin başında, devamsızlık bilgisi, yazılı notları, okul puanları, ortalamalar, ödev notları ve sınav tarihleri yer alıyor.

Milli Eğitim Bakanlığı, geldiğimiz teknolojik ve elektronik olanakları çok etkili kullanmakta. Milli Eğitim Bakanlığı yıllar önce e-okul sistemini uygulayarak elektronik cihazlardan öğrencinin her türlü bilgisine ulaşabilmesini mümkün kıldı.

e-okul'dan sadece veliler yararlanmıyor, öğrenciler de neredeyse hergün e-okul hesaplarını kontrol ediyorlar. Çünkü öğretmenleri her türlü ayrıntıyı sisteme işliyor. Sınav ve ödev notları yüzyüze söylenmek yerine e-okul sistemi üzerinden öğrencilere bildiriliyor.

e-okul bu senede velilerin ve öğrencilerin baş tacı olmuş durumda. 2016 - 2017 eğitim öğretim yılının başlangıcından itibaren 2 haftalık bir dönem geçmiş de olsa rekor girişler yapılmış durumda.

Özellikle çalışan anne baba her gün cep telefonlarından, tabletlerinden ve bilgisayarlarından e-okul sistemini kontrol ederek çocuklarının eğitim hayatını kontrol altında tutuyor.

Tüm eğitim haberlerini kpsscafe eğitim haberleri sitemizi takip ederek öğrenebilirsiniz. Android uygulamamız ise daha kolay erişim imkanı sağlamaktadır. 
Kpsscafe.com.tr

01 Eki 2016 - 14:42 - Eğitim



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler