Terör Branş Seçme Sınavı Yeri ve Tarihi Açıklandı!

Polis Akademisi önümüzdeki günlerde gerçekleşecek olan Terör Branş Seçme Sınavı Yeri ve Tarihini açıkladı!

Polis Akademisi, 27 Eylül 2016 tarihinde resmi web sayfasında bir duyuru ilanı yayımladı. 

Polis Akademisi, duyurusunda Terör Branş Seçme Sınavı Yeri ve Tarihini adaylara iletti. Terör Branş Seçme Sınavına girecek olan adaylar sınav yerlerini ve sınav tarihlerini Polis Akademisi resmi web sayfasındaki özel panel aracılığı ile öğrenebilecek.

Adayların sınav yerlerini ve tarihlerini öğrenebilmesi için ilgili panele, TC Kimlik numaralarını, sicil numaralarını ve doğrulama kodunu doğru şekilde ve doğru kutucuklara yazması yeterli olacak.

Polis Akademisi, terör branş sınavına girecek adayların hangi sınıf, salon ve sırada sınav olacaklarının atamalarını sağlıklı bir şekilde tamamlamıştır.


Terör Branş Seçme Sınavı yerinizi öğrenmek için lütfen BURAYA tıklayınız

Türkiye'de gerçekleşen tüm eğitim haberleri başta olmak üzere, ekonomik, güncel tüm haberlerden ilk ve en doğru şekilde haberdar olmak isterseniz kpsscafe'yi takip etmeye devam ediniz. Bizleri Facebook ve Twitter sosyal medya hesaplarımızdan da takip edebilir, daha kolay erişim için android uygulamamızı cep telefonlarınıza yükleyebilirsiniz.

Kpsscafe.com.tr

27 Eyl 2016 - 18:56 - Eğitim



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler