Okul Duvarlarında 15 Temmuz Şehitleri!

15 Temmuz darbe girişimi şehitleri artık okul duvarlarında ölümsüzleşiyor!

Okul Duvarlarında 15 Temmuz Şehitleri!
Okul Duvarlarında 15 Temmuz Şehitleri!
Haber albümü için resme tıklayın

Osmaniye'de resim öğretmeni Mehmet Akçadağ, okul duvarlarına öyle resimler çiziyor ki, öğrenciler her gördüğünde ecdatlarını anacak! 

Öğrencilerin geçmişlerin çok iyi bilmesi ve vatandaşın da Demokrasi Şehitlerini unutmaması için okul duvarlarına resimler yapıyor! Astsubay Ömer Halisdemir ve özel harekat polisi Mehmet Karacatilki'yi okul duvarlarına çizen resim öğretmeni, bunları gurur ile yapıyor. 

Akçadağ, konu hakkında şu açıklamada bulundu;
"Gençlere 15 Temmuz'un ne anlama geldiğini anlatmak ve unutturmamak için 15 Temmuz'u en iyi sembolize eden başta Ömer Halisdemir, Osmaniyeli şehidimiz Mehmet Karacatilki ve diğer şehitlerin resimlerini duvarlara çizerek, ölümsüzleştirmek istiyoruz. Yaptığımız çalışmalar büyük ilgi görüyor.

Umarım gençler merak edip 'Burada ne var, bunlar ne yaptı, Ömer Halisdemir kim, niçin şehit oldular, ne yaptılar, bunları kim şehit etti' diye araştırır. En azından gençlerin hafızalarında bir şeyler canlandırabilirsek, amacımıza ulaşmış olacağız."

Kpsscafe.com.tr|ANKARA

16 Kas 2016 - 17:30 - Eğitim



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler