Milli Eğitim Bakanlığı Özel Okul Teşvik Sonuçları Açıklandı ! Sorgulama Ekranı!

MEB Özel Okul Teşvik sonuçlarını açıkladı. Milli Eğitim Bakanlığı'nca özel okullarda eğitim öğretim görecek öğrencilere verilecek olan özel okul teşvik sonuçları açıklandı. Veliler sonuçları Milli Eğitim Bakanlığı'nın resmi sitesi üzerinden öğrenebilecek.

Milli Eğitim Bakanlığı Özel Okul Teşvik Sonuçları Açıklandı

MEB Özel Okul Teşvik sonuçlarını açıkladı. Milli Eğitim Bakanlığı'nca özel okullarda eğitim öğretim görecek öğrencilere verilecek olan özel okul teşvik sonuçları açıklandı. Veliler sonuçları Milli Eğitim Bakanlığı'nın resmi sitesi üzerinden öğrenebilecek.

SONUÇ SORGULAMA EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ

Özel Okul Teşvik desteği sonuçları için heyecanlı bekleyiş bugün sona erdi. 2017-2018 eğitim öğretim yılı için özel okullarda eğitim görecek öğrencilere yönelik teşvik sonuçlarının açıklandı öğrenciler tercihlerini 14 Eylül 'e kadar yapabilecekler. Ek yerleştirme işlemleri 25 Eylül'den sonra yapılacak ve 25 ile 29 Eylül 2017 tarihleri arasında ek yerleştirme kayıtları yapılacak.

Özel Okul Teşvik Ücreti Ne Kadar Olacak? Özel okullarda okuyacak öğrencilere 3 bin 60 TL ile 4 bin 280 TL arasında teşvik ödemesi yapılacak. Resmi Gazete'de yayımlanan tebliği ile birlikte ilk defa destek alacak 6 bin okul öncesi eğitim kurumu öğrencisine 3 bin 60 TL , 15 bin ilkokul öğrencisine 3 bin 680 TL, 15 bin  ortaokul öğrencisine 4 bin 280 TL, 15 bin lise öğrencisine 4 bin 280 tl, 24 bin temel lise öğrencisine 3 bin 680 tL olmak üzere 290 milyon tl destek verilmesi öngörülüyor.

İlkokul, Ortaokul ve ortaöğretim okuyan ve teşvik almaya hak kazanan öğrenciler eğitimlerinin kademesinin sonuna kadar teşvikten yararlanabiliyor. Söz konusu durum göz önüne alındığında 75 bin öğrenciye ilk defa eğitim ve öğretim teşvik desteği verilecek. Daha önceki yıllarda da destek almaya hak kaznaan öğrencilerle birlikte özel okul teşvik ücretinden yararlananların sayısı 340 bine çıkacak.

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

07 Eyl 2017 - 12:12 - Eğitim



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler