MEB Üstün Yetenekli Çocukların Seçim Takvimini Açıkladı

Ülkemizde bulunan üstün zekalı çocukların tespit edilip onların eğitime yönlendirilmesini sağlayan Bilim ve Sanat Merkezi çocukların hünerlerini göstermesi için oldukça iyi bir kuruluş olmuştur. Bilim ve Sanat Merkezinde eğitim almak isteyen öğrencilerin önce Bilsem sınavına girmeleri ve geçerli not almaları gerekmektedir.

Ülkemizde bulunan üstün zekalı çocukların tespit edilip onların eğitime yönlendirilmesini sağlayan  Bilim ve Sanat Merkezi çocukların hünerlerini göstermesi için oldukça iyi bir kuruluş olmuştur. Bilim ve Sanat Merkezinde eğitim almak isteyen öğrenciler önce BİLSEM sınavına girmeleri ve geçerli not almaları gerekmektedir.

Ülkemizde, üstün yetenekli çocukların tespit edilerek özel eğitime tabi tutulması için Bilim ve Sanat Merkezi adı altında yeni bir kurum açılmıştır. Bilim ve Sanat Merkezi’nde eğitim almak isteyen öğrencilerin ilk olarak BİLSEM sınavına giriş yapması ve geçerli not alması gerekmektedir. Sınavdan geçerli not alan öğrenciler, Bilim ve Sanat Merkezi’nde eğitim almaya başlayabilmektedir.

BİLSEM öğrenci tanılama kılavuzu için tıklayınız

22 Eki 2015 - 15:38 - Eğitim



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler