MEB Müsteşarı Yusuf Tekin'den Öğretmenlere Ziyaret

Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşarı Yusuf Tekin il il dolaşarak öğretmenlerin sorunlarını dinledi.

Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşarı Yusuf Tekin il il dolaşarak öğretmenlerin sorunlarını dinledi.

Millî Eğitim Bakanlığı Müsteşarı Sayın Doç. Dr. Yusuf TEKİN, kısa bir selamlama konuşmasının ardından 2013 yılından bu güne Milli Eğitim Müsteşarı görevinde bulunduğunu il il dolaşarak değerlendirme toplantıları yaptıklarını, eğitim ve öğretim faaliyetleri ile ilgili öğretmenlerimizi dinlediklerini dile getirdi.

“Kendi çocuklarımızın gelecekleri ile ne kadar ilgileniyorsak, bize emanet edilen bu çocukların gelecekleri ile de o kadar ilgilenmemiz gerekiyor. Kendi çocuklarımız için reva görmediğimiz bir şeyi başkasının çocuğuna da reva görmememiz gerekiyor.” dedi. Milli Eğitim Bakanlığının çalışmaları hakkında bilgi vermesinin ardından sözü öğretmenlere bıraktı.

Öğretmenlerin MEB ile ilgili sorularına açıklık ve samimiyetle cevap vererek hiç bir soruyu geri çevirmedi. MEB MÜSTEŞARI SAYIN DOÇ.DR.YUSUF TEKİN’DEN ENERJİSA BANDIRMA FEN LİSESİ’NE ZİYARET “Bandırma İlçe Eğitim Yöneticileri Toplantısı” nın ardından Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşarı Sayın Doç.Dr.Yusuf TEKİN, MEB Müşaviri Ercan DEMİRCİ, MEB Strateji Geliştirme Başkanı Veysel ERDEL, Balıkesir Milletvekili Sema KIRCI, İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf CENGİZ ile birlikte Enerjisa Bandırma Fen Lisesi’ne bir ziyarette bulundu ve öğretmenlerle bir süre sohbet ederek sorularını samimi bir şekilde cevaplandırdı.

Öğrencilerle ve özellikle görme engelli öğrenci ile görüştü ve öğrencileri gelecekte iyi yerlerde görmek istediğini dile getirdi. Öğretmen ve öğrencilerle fotoğraf çekiminin ardından Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşarı Sayın Doç.Dr.Yusuf TEKİN’in Balıkesir ziyareti sona erdi.

03 Kas 2015 - 11:24 - Eğitim



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler