MEB'den Birleşmiş Milletler Burs Başvurusu Duyurusu Yayımlandı

Milli Eğitim Bakanlığından yayımlanan duyuru da Birleşmiş Milletler Medeniyetler İttifakı burs başvurusu duyurusu yayımlandı.

Milli Eğitim Bakanlığından yayımlanan duyuru da Birleşmiş Milletler Medeniyetler İttifakı burs başvurusu duyurusu yayımlandı.  

Duyuru Milli Eğitim Bakanlığı Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Genel Müdürlüğünün resmi internet sitesinde duyurular bölümünde yayımlandı. Yayımlanan duyuruya göre;

Özel Burslar :

Yabancı ülkeler tarafından verilen özel burslardır. Kişiler kendi imkanlarıyla, ilgili ülke veya üniversitenin şartlarına göre başvuruda bulunabilirler. Ancak, adayların eğitim sonrası denklik bilgileri konusunda Yüksek Öğrenim Kurumundan bilgi edinmeleri gerekmektedir. Bu konudaki sorumluluk adayların kendisine aittir.

Birleşmiş Milletler 

Birleşmiş Milletler tarafından Medeniyetler İttifakı(Mİ) kapsamında “Fellowship” Programı 2016 yılı burs başvurular 26 Haziran 2016 tarihine kadar http://www.unaoc.otg/2016/05/unaoc-call-for-applicationc-2016-fellowship-program/ adresinden yapılabilecektir. Ortadoğu, Kuzey Afrika, Avrupa ve Kuzey Amerika ülkelerinden  Medeniyetler İttifakı(Mİ)’nin dört ana faaliyet alanından biri olan “eğitim“ konusu ile profesyonel olarak ilgilenen 25-38 yaş arası kişiler başvurabileceklerdir.

Diğer Burslar ve Detayları İçin Tıklayınız. 

Kpsscafe.com.tr / ANKARA

21 Haz 2016 - 21:23 - Eğitim



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler