MEB AÖL (Açıköğretim Lisesi) 7-8 Ekim Sınav Soru ve Cevap Kağıdı Yayımlandı

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada 7-8 Ekim tarihlerinde gerçekleştirilen AÖL sınavına ait soru ve cevap anahtarlarının duyurulduğu belirtildi. İşte soru ve cevaplar.

Milli Eğitim Bakanlığı Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğü resmi internet sayfası üzerinden yapılan son açıklamada Açıköğretim Lisesi sınav soru ve cevap anahtarlarının duyurulduğu belirtildi.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 7-8 Ekim 2017 tarihleri arasında gerçekleştiriilen ve 3 oturum şeklinde düzenlenen sınavlarda öğrencilere sorulan sorular ve bu soruların cevapları şu şekilde;

Genel Müdürlüğümüzce 07-08 Ekim 2017 tarihinde yapılan Açık Öğretim Lisesi/Mesleki Açık Öğretim Lisesi Ek Sınavının Soru ve Cevap Anahtarları

1. Oturum soru ve cevap anahtarları için tıklayınız.

2. Oturum soru ve cevap anahtarları için tıklayınız.

3. Oturum soru ve cevap anahtarları için tıklayınız.

AÖL Kredili Sistem

Açıköğretim lisesi kapsamında alınan her dersin belirli bir sayıda kredisi bulunmaktadır. Dönem için belirlenen kredi sayısı tamamlanacak şekilde her dönem ders seçimi yapılmalıdır bu sebeple. Verilen/ geçilen her dersin kredisi hanenize eklenmektedir. Başarısız olunan dersin kredisi ise sayılmamaktadır. Öğrenciler bu kapsamda bir dönem boyunca en fazla 30 kredilik dersler alabilirler. Derslerin kredisi ise zorunlu dersler alındığında tamamlanmadıysa seçmeli derslerle gereken kredi oluşturulmaktadır.

Kpsscafe.com.tr  | Ankara

17 Eki 2017 - 17:35 - Eğitim



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler