Diyanet İşleri Başkanlığı, Öğretmen Alımı Sözlü Sınavını İleri Bir Tarihe Erteledi

Diyanet İşleri Başkanlığı 19 Temmuz 2016 tarihinde resmi web sayfasında bir duyuru ilanı yayımladı.

Diyanet İşleri Başkanlığı ( DİB ), 2016 Yılı Eğitim Görevlisi ve Öğretmen Alımı Sınavı (Sözlü) Sınavinı erteleme kararı aldı.

DİB, resmi web sayfasında yayımladığı ilan duyurusu kapsamında 2016 Yılı Eğitim Görevlisi ve Öğretmen Alımı Sınavı (Sözlü) Sınavinı ileri bir tarihe ertelediğini açıkladı.

Diyanet İşleri Başkanlığı, ilgili duyurusunu ''2016 Yılı Eğitim Görevlisi ve Öğretmen Alımı Sınavı (Sözlü) Sınavi Erteleme Duyurusu'' başlığı ile yayımladı.

İşte DİB'in o ilanı;

''2016 Yılı Eğitim Görevlisi (Sözlü) Sınavı'na ve 2016 Yılı Öğretmen Alımı (Sözlü) Sınavına başvurup sınava katılmaya hak kazanan adayların sınavları 15.07.2016 tarihinde ülkemizde yaşanan olağan üstü olaylar nedeniyle ileri bir tarihe ertelenmiş olup yeni sınav yer ve tarihleri Başkanlığımız internet sitesinde daha sonra tekrar ilan edilecektir.

İlgililere duyurulur.''

Ülkemizde gerçekleşen ve planlanan tüm sınavlar hakkındaki bilgiler, duyurular, sonuçlar ve çok daha fazlası için bizi takip etmeye devam ediniz. En önemli haberler cep telefonunuza bildirim halinde gelsin isterseniz, mobil uygulamamızı indirmenizi tavsiye ederiz.

Kpsscafe.com.tr

19 Tem 2016 - 11:35 - Eğitim



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler