Devlet Personel Başkanlığı Tercih Robotu Çöktü Mü?

Geçtiğimiz dakikalarda DPB Tercih Robotu ve Kadro sayıları açıklandı. Tüm KPSS adaylarının siteye akın etmesiyle beraber site bu yoğunluğu kaldıramadı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu'nun bugün için kadroların açıklanacağını bildirmesinden sonra KPSS adayları tarafından Devlet Personel Başkanlığı resmi internet sayfasına aşırı bir talep oldu.

 

KPSS 2016/1 tercih robotu ve diğer bilgilendirmeleri uzun zamandır bekleyen tüm KPSS adayları aynı anda internet sayfasına giriş yapması akabinde site bu yoğun talebi karşılayamadı ve internet sitesi çöktü.

Adayların KPSS 2016/1 Tercih Robotu ve Kadro heyecanı ile siteye akın edince site bu yoğunluğu kaldıramadı.

Devlet Personel Başkanlığı tarafından yayımlanması merakla beklenen KPSS 2016/1 Tercih Robotu da DPB web sitesi gibi kullanılmaz hale gelmiş durumda.

İnternet sitesine bağlanmaya çalışan KPSS adayları dakikalarca sayfanın açılmasını bekliyor, fakat internet sitesinin yoğunluk nedeniyle adaylara cevap vermesi şuan için neredeyse imkansız halde gelmiş durumda.

 

Peki böyle önemli bir duyuru sonrasında yaşanan bu sıkıntı, adayların canını fazlasıyla sıkar iken, Devlet Personel Başkanlığı olaya bir açıklama ile açıklık getirecek mi?

Zaten merakla ve heyecan ile bekleyen KPSS adayları tercihlerini ve kadrolarını nereden öğrenecek? Adaylar tercihlerini nasıl yapacak?

Daha öncede ÖSYM'nin yaptığı büyük ve önemli sınavlar sonrasında ÖSYM web sitesinde bu tür aksaklıklar oluşuyor ve öğrenciler sıkıntı yaşıyordu.

Lakin son zamanlardaki ÖSYM sınavları sonucu ÖSYM web sitesinde herhangi bir sorun ve aksaklık görülmedi.

Kpsscafe.com.tr yi takip ettiğiniz sürece tüm kamu haberlerinden en hızlı, en tarafsız şekilde haberdar olursunuz. Yorum kısmından ve sosyal ağlardan bizlere ulaşabilir, kıymetli fikirlerinizi paylaşabilirsiniz. Android uygulamamızı yükleyerek kendinize vakit kazandırmış olursunuz.

Kpsscafe.com.tr

16 Haz 2016 - 11:23 - Eğitim



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler