Çocukken öğrenilen korku ve alışkanlıkları hafife almayın!

Cingöz karanlıktan korkuyor, Zeytin annesiyle babası ayrılsın istemiyor, Püskül bir türlü uyumak bilmiyor, Zıpır televizyon izlemekten kendini alamıyor...

Cingöz karanlıktan korkuyor, Zeytin annesiyle babası ayrılsın istemiyor, Püskül bir türlü uyumak bilmiyor, Zıpır televizyon izlemekten kendini alamıyor...

Birileri utangaç Zeytin, hayalci Cingöz, akıllı Püskül ve yaramaz Zıpır gibi çocuklara yol göstermeli. Peki ama nasıl?..

Karanlık korkusu, okula gitme isteksizliği, arkadaşlar arasında anlaşmazlık, televizyon bağımlılığı, kardeş kıskançlığı, anne-baba ayrılığı, uyku alışkanlığı kazandırma ve akran zorbalığı gibi çocukların günlük yaşantısına dair “can alıcı” konulara değinen "Dene, Yanıl, Öğren!" kitapları ile küçük detayları aşıp geçmek büyük mutlulukları keşfetmek artık çok kolay!

Fransız yazar Christian Lamblin’in özgün, faydalı, aynı zamanda eğlenceli serisi “Dene, Yanıl, Öğren!” Uçanbalık etiketiyle yeniden raflarda...

Erken öğrenme çağındaki çocukların sıklıkla yaşadığı yersiz korku ve ısrarcı davranış temelli sorunları aşabilmeleri için yaratılan dizinin benzerlerinden en büyük farkı, ünlü çocuk doktoru EDWIGE ANTIER’nin ebeveynlere özel hazırlamış olduğu rehber. Soru-cevap şeklinde, bilimsel açıklamalar ve öneriler ışığında düzenlenen yardımcı kaynak niteliğindeki bu rehberde, basit ve kullanılabilir bilgilerin tümü kitabın özgün hikâyesiyle uyum içinde; hem anne baba hem de çocuk için bir okuma ahengi yaratıyor.

Çocukların sosyal yaşama adapte olma sürecinde üstesinden gelmekte zorlandıkları birtakım duygu ve davranışları mercek altına alan “Dene, Yanıl, Öğren!” kitapları, çocuklara ve dolayısıyla tüm anne babalara hayatı kolaylaştırıyor.

Hayat çok güzel! Küçük detayları aş geç, büyük mutlulukları keşfet.

12 Ara 2019 - 18:03 - Eğitim



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler