Bazı Sınavların Tarihleri Değişti

Ölçme seçme ve yerleştirme merkezi ÖSYM resmi internet adresinde verdiği sınav takvimi ile bazı sınavların tarihlerini değiştirdiğini adaylar ile payl...

Ölçme seçme ve yerleştirme merkezi ÖSYM resmi internet adresinde verdiği sınav takvimi ile bazı sınavların tarihlerini değiştirdiğini adaylar ile paylaştı. Bu kapsamda KPSS önlisans, KPSS ortaöğretim, ÖABT, Alan bilgis, kpss genel kültür genel yetek ve eğitim bilimleri sınavlarının tarihleri değiştirilmiştir.

KPSS Ortaöğretim sınavı ne zaman yapılacak?

Ölçme seçme ve yerleştirme merkezi ÖSYM resmi sitesinde verilen bilgiler neticesinde KPSS ortaöğretim sınav tarihi 22 Kasım 2020 tarihinde yapılacak bilgisi aktarıldı.

KPSS Önlisans sınavı ne zaman yapılacak?

Ölçme seçme ve yerleştirme merkezi ÖSYM resmi internet adresinde verilen sınav takvimine göre 25 Ekim 2020 tarihinde önlisans KPSS’nin yapılmasına karar verildi.

KPSS genel kültür genel yetenek ve eğitim bilimleri 6 eylülde yapılacak

Alan bilgisi 12-13 eylülde

ÖABT’de 20 eylülde yapılacak

28 Mar 2020 - 21:54 - Eğitim



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler