Açıköğretim Lisesi Yeni Nakil Hakkı İçin Son Günler!

TEOG kapsamında herhangi bir örgün eğitim kurumuna yerleşemeyen öğrenciler dikkat! Yeni nakil hakkı 20 Ekim'de sona eriyor ...

TEOG kapsamında herhangi bir örgün eğitim kurumuna yerleşemeyen öğrenciler dikkat! Yeni nakil hakkı 20 Ekim'de sona eriyor ...

 Açıköğretim lisesine yerleşip örgün eğitim veren okullarda eğitim almak isteyen öğrencilere yeni bir nakil hakkı tanındı. Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, bu nakil döneminin 20 Ekim’de biteceğini söyledi.
Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) kapsamında bir örgün eğitim kurumuna yerleşemeyerek açıköğretim lisesinde kalan öğrencilere, yeni bir nakil hakkı daha tanındı.

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, bu öğrencilerin 20 Ekim saat 17.00’ye kadar nakil talebine bulunabileceğini açıkladı. Avcı, “Biz de 21 Ekim günü o çocuklarımızdan uygun olanları, uygun kontenjanlara yerleştirmiş olacağız. Taban puan ve açık kontenjan esasına bağlı olarak yapılacak” dedi.

15 Eki 2015 - 14:01 - Eğitim



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler