2018 Özel Okul Desteği Yerleştirme Sonuçları Açıklandı

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 2018 yılı eğitim ve öğretim desteği yerleştirme sonuçları açıklandı...

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 2018- 2019 eğitim öğretim ödeneği çerçevesinde açıklanan bilgilere göre özel okul teşvik tercih sonuçlarının açıklandığı resmi twitter hesabından duyuruldu.

Öğrenciler ve veliler tarafından heyecanla beklenen özel okul teşvik tercih tercihleri az önce açıklandı.

Bilindiği üzere 75 bin öğreciye teşvik verileceği ifade edilmiş ve başvurular alındıktan sonra tercih sonuçlarının açıklanacağı bekleniyordu.

ÖZEL OKUL TEŞVİK KILAVUZU

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yayımlanan detaylara göre özel okul teşvik kılavuzu ise şöyle;

17 Eylül 2018 tarihinde tercih sonuçları açıklanacak. 17- 21 Eylül 2018 tarihi arasında ise Nakil işlemleri ve kesin kayıt işlemleri gerçekleştirilecek. 24 Eylül 2018 tarihinde ise ek yerleştirme sonuçları açıklanacak. 24- 28 Eylül 2018 tarihinde ise ek yerleştirme kayıt işlemleri başlayacak.

ÖZEL OKUL TEŞVİK TERCİH SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

KPSSCAFE I ANKARA

17 Eyl 2018 - 16:52 - Eğitim



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

01

Vatandaş - Artık kesinleşti bana göre bu teşvikler zenginler için Doktora bilmem neye çıkıyor Ama düşük maaşlıya çıkmıyor Bari adam gibi açıklama yapın diyinki Her sene fedakarlık yapıp kısarak özel okula gönderenler başvurmasın teşviğe Tuzu kurular başvursun

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Eylül 16:52


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler