2 Haziran LGS Sınav Soruları ve Cevap Anahtarı Yayımlandı

MEB resmi sitesinden 2 Haziran 2018 LGS sınav soruları ve cevap anahtarı duyurusu yayımlandı.

2 Haziran LGS Sınav Soruları ve Cevap Anahtarı Yayımlandı
Haber albümü için resme tıklayın

Milli Eğitim Bakanlığı Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğü Sınavla Öğrenci Alacak Ortaöğretim Kurumlarına ilişkin merkezi sınava dair sorular ve cevap anahtarını yayımladı. MEB resmi sitesinden "02 Haziran 2018 Tarihinde Yapılan Sınavla Öğrenci Alacak Ortaöğretim Kurumlarına İlişkin Merkezî Sınava Ait Soru ve Cevap Anahtarları" başlığı altında yayımlanan duyuruda, "Sayısal Bölüm A Kitapçığı" ve "Sözel Bölüm A Kitapçığı" Paylaşıldı.

İlgili kitapçıklara erişim sağlamak için aşağıdaki bağlantıları kullanabilirsiniz.

Sayısal Bölüm A Kitapçığı İçin Tıklayınız.

Sözel Bölüm A Kitapçığı İçin Tıklayınız.

03 Haz 2018 - 15:37 - Eğitim



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

01

ayca - 2018 ösym sorularını cooook tehlikeli ve cook istisnalı sormuşlar keşke biraz kolay sorulsaydı coooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk üzücü

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 03 Haziran 15:37


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler