Son Zamanların En İlginç Haberi: 14 Yaşındaki Erkek Çocuk Doktorların Önünde Yumurtladı

Son zamanlarda dünyanın dört bir yanından ilginç haberler geliyor. Bu seferki ilginç haberin adresi Endonezya oldu. Burada 14 yaşındaki bir çocuk, doktorların önünde yumurtladı.

Son Zamanların En İlginç Haberi: 14 Yaşındaki Erkek Çocuk Doktorların Önünde Yumurtladı
Son Zamanların En İlginç Haberi: 14 Yaşındaki Erkek Çocuk Doktorların Önünde Yumurtladı
Haber albümü için resme tıklayın

Endonezya'da yaşamakta olan 14 yaşındaki bir çocuk, iki yıldır "yumurtladığını" iddia etti. Çocuğun babası, oğlunun 'yumurtladığı' yumurtaların akının olmadığını söyledi.

Endonezya’da meydana gelen olay akıllara durgunluk verdi. Alınan son bilgilere göre, 14 yaşındaki adı Akmal olarak açıklanan bir çocuk, doktorların gözü önünde yumurtladı.

Babası ile birlikte durumunu göstermek üzere hastaneye giden çocuk, son iki senede toplamda 20 defa yumurtladığını iddia etti. Doktorlar ise böyle bir olayın, tıbben imkansız olduğunu açıklayarak yumurtaların çocuk rektumuna kasıtlı olarak sokulduğunu iddia etti.

Ancak çocuk ve babası bu iddiaları yalanladı.

Kpsscafe.com.tr  | Ankara
Kaynak: Hurriyet

24 Şub 2018 - 18:54 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler