INTERPOL Başkanı Meng Hongwei kayıp!

Reuters haber ajansının son dakika olarak duyurduğu haberde, Uluslararası Polis Teşkilâtı'nın (INTERPOL) Başkanı Meng Hongwei'nin Fransa'da kaybolmasıyla ilgili soruşturma başlatıldığını duyurdu.

INTERPOL Başkanı Meng Hongwei kayıp!
Video için play'e tıklayın

64 yaşındaki Interpol Başkanı Hongwei Meng geçtiğimiz 29 Eylül Cumartesi günü Fransa'dan ayrılarak Çin'e geçmişti. O tarihten bu yana haber alınamayan Meng için Fransız polisi soruşturma başlattı Meng Hongwei'nin eşi ve çocukları, Interpol'un genel merkezinin de bulunduğu Fransa'nın Lyon kentinde yaşıyor.

MENG HONGWEİ KİMDİR?

2016 yılında Endonezya’nın Bali Adası’nda düzenlenen 85. Interpol Genel Kurulu Toplantısı'nda yapılan oylamada Çin Halk Cumhuriyeti’nden Kamu Güvenliği Bakan Yardımcısı Meng Hongwei İnterpol’ün yeni başkanı seçilmişti. Hongwei'in seçilmesiyle, Fransa’nın Lyon kentinde bulunan Uluslararası Polis Teşkilatı’nın başına ilk defa bir Çinli getirilmiş oldu. Görevi Fransız Mireille Ballestrazzi’den devralan Hongwei, 2020'ye kadar İnterpol’un başkanlığını yapacak.

KPSSCAFE.COM.TR | ANKARA

05 Eki 2018 - 13:43 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler