Yapı Kredi Portföy Yöneticisi Alımı Yapıyor

Yapı Kredi Bankası tarafından yayımlanan ilanda, banka bünyesinde istihdam etmek üzere Portföy Yöneticisi alımı yapılacağı belirtildi. İşte yayımlanan ilanın başvuru şartları ve başvuru şekli.

Türkiye Bankacılık sektörünün öncü kuruluşlarından olan Yapı Kredi Bankası, çeşitli ilan ve kariyer sayfaları üzerinde yayımladığı ilan ile personel alımı yapacağını duyurdu.

Açıldığı ilk günden bu yana hizmet odaklı çalışan, müşteri memnuniyetini üst seviyede tutmayı hedef haline getiren ve bu çıtayı sürekli olarak arttırmayı planlayan Yapı Kredi Bankası, yayımladığı yeni ilanlar ile personel alaran kalitesini daha da arttırmayı hedefliyor. Bu kapsamda Yapı Kredi yayımladığı ilan ile İstanbul'da bulunan Yapı Kredi Bankası şubesinde istihdam etmek üzere Portföy Yöneticisi personeli alımı yapılacağını açıkladı.

Başvuru Şartları

# Yurtiçi veya yurtdışı üniversitelerin tercihen Mühendislik, İstatistik, İşletme, Finans, Ekonomi ya da İktisat bölümlerinde lisans veya lisansüstü eğitim almış olmak,

# En çok 5 yıl, sermaye ve/veya para piyasaları tecrübesi olan, tercihen bu piyasalarda fon yönetmiş

# Makro ekonomik analiz konularında bilgi ve deneyim sahibi

# SPF Düzey 3 ve Türev Araçlar lisanslarına sahip

# İyi derecede ingilizce bilen

# Tüm Microsoft Office uygulamalarını etkin biçimde kullanabilen

# Erkek adaylar için askerlikle ilişkisi olmayan ya da en az 2 yıl tecilli

# Analitik düşünce yeteneğine sahip

İşin Tanımı

Yapı Kredi Bankası tarafından yayımlanan ilanda alınacak personellerin iş tanımı ile ilgili şu ifadelere yer verildi:

"Sorumluluğu altındaki portföylerin, kurumsal hedeflerimiz çerçevesinde yönetimi, Kurucu için hazırlanan periyodik bilgilendirme raporlarının hazırlanması, Başta hisse senedi olmak üzere tüm piyasaların, yanısıra sektörde üretilen makro ekonomik analiz ve raporların takibini yaparak tüm ekibe aktif biçimde bilgi desteği sağlanması"

Başvuru

İlana başvuur yapmak isteyen adayların aşağıdaki bağlantı adresini kopyalayarak yeni sekmede açması ve müracaatnı bu şekilde tamamlaması gerekmektedir.

http://www.kariyer.net/is-ilani/yapi-kredi-portfoy-yoneticisi-1854634

Kpsscafe.com.tr  | Ankara

14 Eyl 2017 - 23:41 - Bankacılık



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler