Türkiye Geneli En Az Lise Mezunu Banka Personeli Alınıyor-İşte Başvuru Ekranı

QNB Finansbank en az lise mezunu adaylar arasından personel alımı yapacağını duyurdu. Tecrübeli ve tecrübesiz adaylar arasından yapılan alıma başvurular internetten alınmaktadır. Peki başvurular nasıl yapılacak? Başvuru şartları nelerdir?

Bankacılık sektörünün öncü kuruluşlarından olan QNB Finansbank, yayımladığı ilanlar ile en az lise mezunu çok sayıda personel alımı yapacağını duyurdu.

Açıldığı ilk günden bu yana müşteri odaklı düşünen, hizmet kalitesini sürekli olarak arttırmayı hedefleyen QNB Finansbank, yayımladığı ilanı ile Türkiye geneli çok sayıda personel alımı yapacağını duyurdu. Bu kapsamda yayımlanan ilanda QNB Finansbank toplamda 10 farklı pozisyona personel alımı yapıyor. Alınacak bu personeller ile hizmet kalitesini daha da artırmayı hedefleyen banka, genç işsizlere de istihdam kapısı olmaya devam etmeyi hedefliyor.

ALIM YAPILAN POZİSYONLAR

ENPARA.COM MÜŞTERİ DANIŞMANI Tüm Türkiye 19.02.2018 BİREYSEL SATIŞ TEMSİLCİSİ Tüm Türkiye 19.02.2018 TÜZEL SATIŞ TEMSİLCİSİ Tüm Türkiye 19.02.2018 İSTANBUL TELEFON BANKACILIĞI MÜŞTERİ DANIŞMANI (KRİSTAL KULE) İstanbul Avrupa Yakası 19.02.2018 İSTANBUL TELEFON BANKACILIĞI MÜŞTERİ DANIŞMANI (ÜMRANİYE OPERASYON MERKEZİ) İstanbul Anadolu Yakası 13.02.2018 ERZURUM TELEFON BANKACILIĞI YABANCI DİL BİLEN ÇAĞRI MERKEZİ MÜŞTERİ DANIŞMANI Erzurum 24.12.2017 PERAKENDE KREDİLER MERKEZİ İZLEME GÖREVLİSİ İstanbul Anadolu Yakası 05.08.2017 TELE SATIŞ GÖREVLİSİ İstanbul Anadolu Yakası 04.08.2017 ERZURUM TELEFON BANKACILIĞI MÜŞTERİ DANIŞMANI Erzurum 28.07.2017 Genel Başvuru Tüm Türkiye 11.12.2015

BAŞVURU GENEL ŞARTLARI

# İletişim ve ikna becerisi yüksek, 

# Müşteri odaklı ve ekip çalışmasına yatkın, 

# Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış ya da en az 2 yıl tecilli, 

# Daha önce Bankamızda benzer pozisyona başvuru yapıp mülakat aşamasında elenmemiş,

# Diksiyonu düzgün ve yoğun çalışma temposuna ayak uydurabilecek.

BAŞVURU

QNB Finansbank personel alımına başvuru yapacak adayların aşağıdaki bağlantı adresini kopyalayarak yeni sekmede açması ve müracaatını bu adres üzerinden yapması gerekmektedir.

https://goo.gl/9BPpYL

MEMUR VE PERSONEL ALIM İLANLARINDAN HABERDAR OLMAK İÇİN;

KPSSCAFE android uygulamamızı ücretsiz indirmek için ---->>> TIKLAYIN

KPSSCAFE iOS uygulamamızı ücretsiz indirmek için----> TIKLAYIN

DAHA FAZLA BİLGİ, DAHA FAZLA ARKADAŞ

Memur alımlarıyla ilgili tüm gelişmeleri yakından takip edebileceğiniz, diğer memur adaylarıyla sohbet edip, bilgi alışverişinde bulunabileceğiniz facebook grubumuza aşağıdaki linkten erişim sağlayabilirsiniz Facebook grubuna katılım  için TIKLAYIN

KPSSCAFE.COM.TR  | ANKARA

19 Şub 2018 - 15:11 - Bankacılık



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler