Tecrübesiz Lise Mezunu Banka Personeli Alım İlanı-Başvurular Başladı

Denizbank en az lise mezunu vatandaşlar arasından tecrübesiz personel alımı yapacağını duyurdu. Peki ilana başvurular nasıl yapılacak? Personel alımına kimler başvurabilir? Başvuru şartları nelerdir?

DenizBank en az lise mezunu adaylar arasından personel alımı yapacağını açıkladı.

Bankacılık sektörünün öncü kuruluşlarından olan Denizbank yayımladığı ilanında en az lise mezunu adaylar arasından personel alımı yapacağını duyurdu. Banka tarafından çeşitli ilan sayfaları üzerinden yayımlanan personel alım ilanında şu ifadelere yer verildi:

• 30 yaşını aşmamış,

• Devam zorunluluğu olmayan Üniversite öğrencisi yada en az Lise mezunu,

• Diksiyonu düzgün ve insan ilişkilerinde başarılı,

• Şehirlerarası konaklamalı seyahat engeli olmayan,

• Yoğun çalışma temposuna uyum sağlayabilecek,

• Takım çalışmasına yatkın,

• Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış veya en az 2 yıl tecilli.

İş Tanımı

Mobil Satış Ekiplerimizde; sahada aktif bir şekilde Kredi Kartı, Bireysel Kredi, İşletme Kart, KMH, SGK emekli maaş devri, Otomatik Ödeme, Dijital Bankacılık ürünleri ve sigorta satışı yapacak takım arkadaşları arıyoruz.

Deniz’de nasıl bir İKLİM olduğunu merak ediyorsan @denizdekariyer Instagram ve @DenizBankik Twitter hesabımızı takip edebilirsin.

Yayımlanan ilanada alınacak personellerin tecrübesiz olmaları istendi.

Başvuru

DenizBank personel alımı başvuruları internet üzerinden alınmaktadır. Başvuru yapacak adayların aşağıdaki bağlantı adresini kopyalayarak yeni sekmede açması ve müracaatını bu adres üzerinden yapması gerekmektedir.

https://goo.gl/ySsLtp

Memur alım ilanlarından haberdar olmak için;

KPSSCAFE android uygulamamızı ücretsiz indirmek için ---->>> TIKLAYIN

KPSSCAFE iOS uygulamamızı ücretsiz indirmek için----> TIKLAYIN

Kpsscafe.com.tr  | Ankara

25 Oca 2018 - 18:18 - Bankacılık



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler