İş Bankası Banka Memuru Alımı Başvurusu için Son Gün: 19 Mart 2018 Saat: 12.00

İş Bankası kendi bünyesinde istihdam etmek üzere banka memuru alımı yapacğını geçtiğimiz hafta duyurmuştu. Yayımlanan ilana başvuru için son saatlere girildi. Peki ilana başvurular ne zaman sona erecek? Başvuru nasıl yapılacak?

İş Bankası Banka Memuru Alımı Başvurusu için Son Gün: 19 Mart 2018 Saat: 12.00
Haber albümü için resme tıklayın

İş Bankası tarafından bir ilan yayımlandı.

Türkiye bankacılık sektörünün öncü kuruluşu olan İş Bankası, açıldığı ilk günden bu yana milyonlarca kişiye hizmet verdi ve vermeye de devam ediyor. Hizmet kalitesini daha da arttırmayı hedefleyen İş Bankası, İnsan Kaynakları resmi sayfası aracılığıyla yayımladığı ilanında Bilgi Teknolojileri Destek Uzmanı alımı yapacağını duyurdu. Giriş sınavı ile yapılacak personel alımında İş Bankası, bu alım için giriş sınavını 24 Mart günü düzenleyeceğini duyurdu.

BAŞVURU ŞARTLARI

İş Bankası personel alımına başvuru yapacak adayların aşağıdaki şartları taşıyor olması gerekmektedir:

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak İyi derecede İngilizce bilmek ve TOELF sınavından en az 72 puan almış olmak, Yazılı sınavın yapılacağı tarih itibariyle 30 yaşını aşmamış olmak, Erkek adaylar için zorunlu askerlik hizmetini yapmış olmak ya da en erken Ağustos 2019'a kadar tecilli olması, Üniversitelerin 4 yıllık eğitim veren şu bölümlerinden mezun olmak: Bilişim, ekonomi ekonometri, enformatik, finans, işletme, istatistik, maliye, muhasebe, uluslararası ticaret, bilgisayar, yazılım, elektrik-elektronik, endüstri, matermatik, mekatronik ve telelekomünikasyon. Banka tarafından daha önce yapılan sistem uzmanı, memur veya operasyon elemanı sınavlarının mülakat aşamalarından başarısız sayılmamış olmak. Sağlık durumu itibariyle Türkiye'nin her yerinde görev yapabilecek düzeyde olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Adli sicil kaydı olmaması, Zorunlu hizmet yükümlülüğü olmaması.

BAŞVURU ŞEKLİ

İş Bankası personel alımına başvuru yapacak adayların aşağıdaki bağlantı adresini kopyalayarak yeni sekmede açması ve müracaatını bu adres üzerinden yapması gerekmektedir. Başvurular 19 Mart 2018 saat 12.00'da sona erecek.

cv.isbank.com.tr

KPSSCAFE.COM.TR | ANKARA

18 Mar 2018 - 15:02 - Bankacılık



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler