AvivaSA Finansal Danışman Personeli Alımı Yapıyor

AvivaSA tarafından bir personel alım ilanı yayımlandı ve şirket bünyesinde istihdam etmek üzere Finansal Danışman personeli alımı yapılacağı belirtildi. İşte yayımlanan ilanın detayları.

Türkiye Bireysel Emeklilik ve Sigortacılık sektörünün öncü kuruluşları arasında yer alan AvivaSA, çeşitli ilan ve kairyer sayfaları üzerinde yayımladğı ilan ile personel alımı yapacağını duyurdu.

AvivaSA tarafından yayımlanna ilanda, kurum bünyesinde istihdam etmek üzere Finansal Danışman personelli alımı yapılacağı belirtildi. Alınacak personeller Muğla'nın Marmaris İlçesinde bulunan AvivaSA şubesinde istihdam edilecek olup ilanın başvuru şartları şu şekilde:

Kmler Başvurabilir?

# Tercihen üniversitelerin 4 yıllık bölümlerinden ya da Meslek Yüksek Okullarının ilgili bölümlerinden mezun olan,

# Satış alanında kariyer yapmayı hedefleyen 

# Başarı odaklı ve analitik düşünceye sahip, 

# Müşteri yönetimi ve ilişki geliştirme konusunda başarılı olmayı hedefleyen, 

# Etkileme ve ikna kabiliyeti yüksek, diksiyonu düzgün, 

# Gelişime açık, kendini sürekli olarak geliştirebilecek, 

# Planlama ve organize etme becerisine sahip olmak,

# Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış ya da en az 1 yıl tecilli olan

# Marmaris'de(ve yakın İlçelerinde) ikamet eden

Geçerli MYO Bölümleri: Banka ve Sigorta Yönetimi,Bankacılık,Bilgisayar Destekli Muhasebe,Bilgisayarlı Muhasebe ve Vergi Uygulamaları,Borsa ve Finans, Dış Ticaret ve Avrupa Birliği,Elektronik Ticaret,Emlak ve Emlak Yönetimi,Emtia Borsası,Endüstriyel Yönetim,E-Ticaret,Finans,Finans ve Muhasebe,Genel İşletme,Girişimcilik ve Proje Yönetim Asistanlığı,Gümrük İşleri/Gümrük İşletme,Halkla İlişkiler/Halkla İlişkiler ve Reklamcılık /Tanıtım, İletişim ve Halkla İlişkiler,İnsan Kaynakları,İnternet ile Pazarlama,İş İdaresi,İşletme,İşletme(Uzaktan Eğitim),İşletme/İşletmecilik,İşletme Organizasyonu ve Çiftlik Yönetimi,İşletme Yönetimi, İthalat-İhracat,Kargo,Kargo Hizmetleri,Kooperatifçilik,Lojistik,Mağaza İşletmeciliği,Maliye,Menkul Kıymetler ve Sermaye Piyasası,Orta Kademe Banka-Sigorta Yönetimi/Yöneticiliği/Yöneticilik,Para ve Sermaye Yönetimi,Pazarlama,Pazarlama ve Satış,Perakendecilik ve Mağaza Yönetimi,Personel Yönetimi,Piyasa Araştırmaları ve Pazarlama/Reklamcılık,Reklamcılık Yönetimi,Satış ve Reklam Yönetimi,Satış Yönetimi,Sermaye Piyasası ve Borsa,Sigortacılık,Tarım İşletmeciliği ve Pazarlama,Tarımsal Kooperatifçilik,Tarımsal Pazarlama,Ticaret ve Yönetim,Uluslararası Lojistik/TaşımacılıkYönetimi/Ticaret/Ticaret Yönetim

Başvuru

İlana başvurular aşağıdaki adresten yapılmaktadır. Adresi kopyalayarak yeni sekmede açabilir ve başvurunuzu bu şekilde yapabilirsiniz.

http://www.kariyer.net/is-ilani/avivasa-emeklilik-ve-hayat-a-s-finansal-danisman-marmaris-1705721

Kpsscafe.com.tr  | Ankara

22 Eyl 2017 - 20:56 - Bankacılık



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler