Özel Kuvvetler Komutanlığından Bordo Bereli Duyurusu-Atamalar Yapıldı

Milli Savunma Bakanlığı tarafındn bir son dakika açıklaması yapıldı. Yapılan açıklamada ÖKK astsubay alımı sonuçlarının açıklandığı ve yerleştirmelerin yapıldığı belirtildi.

Milli Savunma Bakanlığından bir son dakika açıklaması yapıldı.

Milli Savunma Bakanlığı resmi sayfasından yapılan son dakika açıklamasında Özel Kuvvetler Komutanlığına Astsubay alımında yerleştirme sonuçlarının açıklandığı duyuruldu.

MSB'den yapılan duyuruda şu ifadelere yer verildi:

Özel Kuvvetler Komutanlığı Dış Kaynaktan Muvazzaf Astsubaylık için kayıt yaptıran adaylara SMS ile yerleştirildiği Kuvvet K.lığı bildirilmiştir. Gelen SMS bilgilendirmesine göre adaylarımızın Temel Askerlik ve Astsubaylık Anlayışı Kazandırma Eğitimine katılış işlemlerine ilişkin bilgi aşağıda açıklanmıştır.

Kara Kuvvetleri Komutanlığında istihdam edilecek astsubay adayları için;           

Seçim Aşamalarını başarı ile tamamlayıp Özel Kuvvetler Komutanlığı astsubaylığı için kayıt yaptıran ve Kara Kuvvetleri Komutanlığında istihdam edilecek adaylar 03 Nisan 2018 tarihi 08:30-17:30 saatleri arasında Temel Askerlik ve Astsubaylık Anlayışı Kazandırma Eğitimine katılmaları maksadıyla Kara Astsubay Meslek Yüksekokulu Komutanlığı/Balıkesir’e şahsen başvuracaklardır.

Katılış işlemleri için adaya ait, üzerinde T.C. kimlik numarası bulunan, geçerli bir kimlik kartı ve Noter onaylı Taahhütname (Onaysız belge kabul edilmeyecek, katılış sonrasında noter onayı için birlik dışına çıkılmasına müsaade edilmeyecektir. Taahhütname örneğine ulaşmak için TIKLAYINIZ.) getirilecektir.        

Diğer Hususlar:

(1)      Yemin törenine kadar adayların birlik dışına çıkmasına izin verilmeyecektir. Adaylar varsa resmi işlemlerini (banka, noter, hastane vb.) gelmeden tamamlayacaklardır. Bu nedenlerle yapılan izin talepleri kabul edilmeyeceğinden aşağıda belirtilen belge ve kişisel malzemeleri yanınızda getiriniz:

(2)      Kişisel malzemeler (pijama takımı, beyaz/desensiz yüz havlusu,  mavi/desensiz banyo havlusu, cep feneri, termal siyah içlik,  yara bandı, düdük, tarak, mendil, ankesörlü telefon kartı, kol saati, tıraş malzemeleri, diş macunu, şampuan, sabun, sabun kutusu, tırnak makası,  pamuk, kolonya, pudra, pişik kremi, kulak çöpü, çengelli iğne vb.),  

Herhangi bir kredi kartı ya da bankamatik kartı (nakit para okuldaki tesislerde kullanılmamaktadır),  

Yeteri kadar siyah/desensiz çorap ve spor için beyaz havlu çorap, 

Yeteri kadar beyaz atlet ve iç çamaşırı,  

4 adet çamaşır yıkama filesi,  

Siyah renkli kurşun kalem, silgi, mavi tükenmez kalem ve mavi renkli pilot kalem,

İğne- iplik seti,

Ayakkabı parlatıcısı ve boyası,

Altı adet siyah düz renkli, reklam içermeyen elbise kılıfı (5 küçük, 1 pardösü boyu büyük),  

Küçük not defteri, A5 boyutunda siyah ajanda ve A5 boyutunda yüz yapraklı defter,

Koşu yapmaya elverişli spor ayakkabısı,

Mevsime uygun sivil kıyafet,

SİYAH RENKLİ kumaş tıraş çantası (diğer renklere müsaade edilmeyecektir).

(3)       Kursa katılacak astsubay adaylarından açık öğretim sınavı olanlar, sınav giriş yerini Balıkesir/  Altıeylül veya Karesi ilçesi olarak güncelleyecektir. Balıkesir ili dışında sınava girmek için izin verilmeyecektir.

(4)       Astsubay adayları eğitim süresince söz, nişan, resmi nikâh ve düğün planlamayacaklardır.

(5)       Eğitim süresince kendisi veya yakınları için bu tür mazeretler için izin talebinde bulunulmayacaktır.

(6)       Okula katılış yapmadan önce saç ve sakal tıraşı olunacaktır.

(7)       ASTTASAK Eğitimine katılmaya hak kazanan uzman erbaşlar, birliklerinden ayrılmadan eğitim elbisesi ve bot ihtiyaçlarını karşılayacaklar ve eğitime standart kıyafetle katılacaklardır.

(8)       Astsubay adayları okula katılış yaparken aşağıda belirtilen eşya ve/veya malzemeyi yanında getirmeyecektir:

Motorlu araçlar ve bisiklet,

Bıçak, çakı vb. delici ve kesici aletler,

Sivil tip bot,

Akıllı telefon (Fotoğraf, video ve ses kayıt özelliği bulunmayan ve sadece ASKERCELL hatlı olan telefonlar müsaade edilen zamanlarda kullanılabilmektedir.),

Kamera, masaüstü/dizüstü/tablet bilgisayar, fotoğraf makinesi, herhangi bir veri depolama aygıtı (USB, mikrokart vb.),

Yüzük, küpe, bileklik vb. aksesuarlar.

Deniz Kuvvetleri Komutanlığında istihdam edilecek astsubay adayları için;

Seçim Aşamalarını başarı ile tamamlayıp Özel Kuvvetler Komutanlığı astsubaylığı için kayıt yaptıran ve Deniz Kuvvetleri Komutanlığında istihdam edilecek adaylar 03 Nisan 2018 tarihi 08:30-17:30 saatleri arasında Temel Askerlik ve Astsubaylık Anlayışı Kazandırma Eğitimine katılmaları maksadıyla Karamürselbey Eğitim Merkezi Komutanlığı (Altınova – YALOVA) şahsen başvuracaklardır. Adaylar üzerinde T.C. kimlik numarası bulunan geçerli bir kimlik kartı ile katılış yapacaklardır.

Dz.K.K.lığı Aday Astsubayların İstihkakları Dağıtılana Kadar İhtiyaç Duyabileceği Malzeme Listesi

Pijama takım Eşofman takım (koyu renk) Spor ayakkabısı İç çamaşırı Traş malzemeleri (traş bıçağı(banyo dahil),traş köpüğü/ kremi, (elektrikli malzemeler hariç) Şampuan/sabun Havlu (banyo, ayak, yüz) Çorap (siyah), spor çorabı Terlik Diş fırçası/macunu Şort Cep telefonu getirilecekse (askercell hatlı, kamerasız, kayıt özelliği olmayan) Not Defteri, Kalem Spor Çantası Alışveriş ihtiyaçları maksadıyla düşük limitli kredi kartı/banka kartı Bir önceki işyerinden (varsa) SGK ayrılışlarının yaptırılması

YERLEŞTİRİLDİĞİNİZ KUVVET KOMUTANLIĞINI ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ

YENİ ASKER ALIMI İLANLARINDAN HABERDAR OLMAK İÇİN;

KPSSCAFE android uygulamamızı ücretsiz indirmek için ---->>> TIKLAYIN

KPSSCAFE iOS uygulamamızı ücretsiz indirmek için----> TIKLAYIN

DİĞER ADAYLARLA BİLGİ ALIŞ VERİŞİ İÇİN;

Facebook grubumuza üye olun ve memur alımlarını bekleyen diğer adaylarla bilgi alış verişi yapın. Facebook grubuna katılım  için TIKLAYIN

KPSSCAFE.COM.TR  | ANKARA

30 Mar 2018 - 21:44 - Askeri



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler