MSB, KPSS'siz Arşiv Memuru Alıyor!

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) personel alımı için başvurular devam ediyor. Milli Savunma Bakanlığı (MSB) tarafından yayınlanan ilan ile Ankara ilinde görevlendirmek üzere sözleşmeli personel (4/B) statüsünde Arşiv Memuru alımı yapacağını açıklandı. Arşiv Memuru alımı için yayınlanan ilana başvuracak adaylarda KPSS taban puan şartı aranmıyor. Başvuru şartları ve ilan ile ilgili detaylar haberimizin devamında...

MSB, KPSS'siz Arşiv Memuru Alıyor!
Haber albümü için resme tıklayın

kamu gündeminin haberine göre: Milli Savunma Bakanlığı (MSB) personel alımı için başvurular devam ediyor. Milli Savunma Bakanlığı (MSB) tarafından yayınlanan ilan ile Ankara ilinde görevlendirmek üzere sözleşmeli personel (4/B) statüsünde Arşiv Memuru alımı yapacağını açıklandı.  Arşiv Memuru alımı için yayınlanan ilana başvuracak adaylarda KPSS taban puan şartı aranmıyor. Başvuru şartları ve ilan ile ilgili detaylar haberimizin devamında yer alıyor.

Milli Savunma Bakanlığı (MSBsözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu. Yayınlanan ilanda adaylar KPSS baraj puanı aranmaksızın sınava davet edilecek. Bununla birlikte Ankara'da görevlendirilecek adaylar, MSB 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 4/B kapsamında Arşiv Uzmanı kadrosunda istidam edilecek.

2020 MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI BAŞVURU TARİHİ VE ŞEKLİ

MSB tarafından alımı yapılacak Arşiv Uzmanı kadrosu için başvurular 30 Ocak 2020 tarihi itibari ile başlayacak. Adaylar 28 Şubat 2020 saat 17.00'a kadar başvurularını yapabilecek. Başvuru sürecinin tamamlanması ile birlikte adaylar internnet üzerinden 1 Nisan 2020 tarihinden sonra sınava davet edilecek.

Adaylar 30 Ocak 2020 tarihinde https://personeltemin.msb.gov.tr/ internet adresi üzerinden sisteme E-devlet şifresi ile giriş yaparak başvurularını kolayca yapabilecek. Posta yoluyla yapılan başvurular geçersiz sayılacak.

2020 MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI

a. 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 48'inci maddesindeki genel şartları taşımak,

b. Nitelik tablosunda bulunan kadro unvanı için belirlenen öğrenim durumuna sahip
olmak, (EŞDEĞER BÖLÜMLER KABUL EDİLMEYECEKTİR.)

c. Kamu kurum ve kuruluşlarında herhangi bir 4/B sözleşmeli pozisyonda çalışmakta iken sözleşmesi feshedilen adayların, fesihten önce görev yaptıkları 4/B sözleşmeli personel pozisyonuyla aynı unvanlı pozisyona başvurmaları halinde, son müracaat tarihi itibariyle bir yıllık bekleme süresini tamamlamış olmak,

ç. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı (ÖSYM) tarafından 2018 yılında
yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavlarından KPSSP3 puanı almış olmak,

d. İlk defa işe alınma prosedürüne riayet edilmesi şartıyla sözleşmesini;

1) Kısmi zamanlı veya proje süresi ile sınırlı çalışanlardan,
2) Bakanlar Kurulunun Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar konulu
kararının Ek 4 üncü madde çerçevesinde unvan değişikliği yapanlardan,
3) Eş veya sağlık durumu nedeniyle yer değişikliği talebinde bulunmakla beraber; geçiş yapacağı hizmet birimi bulunmaması, birim bulunmakla beraber o birimde aynı unvan ve niteliği haiz boş pozisyon bulunmaması veya en az bir yıllık fiili çalışma şartını karşılayamaması nedenlerinden herhangi birine bağlı olarak, Bakanlar Kurulunun Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar konulu kararının Ek-3 üncü maddenin (b) veya (c) bendi hükmü kendilerine uygulanamayanlardan, tek taraflı feshedenler, durumlarını belgeleyerek bir yıllık süre şartına tabi tutulmadan yeniden istihdam edilebilirler.

MSB SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMI SINAV İÇİN GEREKLİ BELGELER

(1) Sınav Çağrı Belgesi,

(2) Nüfus cüzdanı aslı ve fotokopisi,

(3) Öğrenim belgesi (diploma) veya geçici mezuniyet belgesinin aslı ve fotokopisi

(4) Erkek Adaylar İçin;

(a) Askerlik hizmetini yapmamış olanlar için Askerlik Şubesi Başkanlığınca onaylı askerlik durum belgesi,
(b) Askerlik hizmetini yapmış olan adaylar için terhis belgesinin aslı ve fotokopisi veya Askerlik Şubesi Başkanlığınca onaylı sureti, (E-Devlet üzerinden alınan terhis belgesi kabul edilmeyecektir)
(c) Askerlikten muaf olan adaylar için askerlikten muaf olduğuna dair belgenin aslı ve fotokopisi veya Askerlik Şubesi Başkanlığınca onaylı sureti,

(5) Kamu Kurum ve kuruluşlarında 4/B sözleşmeli personel pozisyonlarında tam zamanlı olarak görev yapmakta iken kurumlarınca sözleşmesi feshedilen ya da sözleşmesini tek taraflı fesheden adayların, bir yıllık bekleme süresini doldurduklarını belgeleyebilmeleri için görev yaptıkları eski kurumlarından alınmış onaylı Hizmet Belgesi

(6) Güvenlik Soruşturması Formu (adaylar tarafından doldurma talimatına uygun olarak bilgisayarda BÜYÜK HARFLE doldurulacak, 2(iki) suret çıktısı alınacaktır. Formun sağ üst kısmında yer alan fotoğraf kısmına yazıcı vasıtasıyla renkli fotoğraf baskısı yapılacak, kesinlikle fotoğraf yapıştırılmayacaktır.) Uygun olmayan formlar kabul edilmeyecektir.

(7) Adli sicil belgesi (e-devlet üzerinden alınan belge kabul edilecektir.)

Başvuru kılavuzu için TIKLAYINIZ

19 Şub 2020 - 14:47 - Askeri



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler