Devam Eden Askeri Personel Alım İlanları (Sözleşmeli Er ve Uzman Erbaş Alımları Ne Zaman?)

Asker olmak için sabırsızlıkla bekleyen adaylar, Kuvvet Komutanlıklarının askeri personel alım ilanlarını bekliyor. Peki sözleşmeli er ve uzman erbaş alımı ilanları ne zaman yayımlanacak?

Asker olmak isteyen on binlerce kişi, internette başvuruları devm eden alımları araştırıyor. MSB, yıl boyunca askeri personel alımları yapıyor. Ancak Şubat ayının 19'unda yapılan alım sadece Sahil Güvenlik Komutanlığında.

Buna göre Sahil Güvenlik Komutanlığı en az lise mezunu adaylar arasından uzman erbaş alımı yapıyor.

Sahil Güvenlik, en az lise mezunu KPSS şartsız uzman erbaş alımı yapıyor. Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olan. en az lise mezunu olan. zorunlu askerlik hizmetini yapmış olan adaylar için, başvuru tarihinin ilk günü itibariyle terhisi üzerinden 5 (beş) yıldan fazla süre geçmemiş olan (13 Şubat 2013 tarihi ve sonrasında terhis olanlar), adli sicil kaydı olmayan. en az 164 cm. boyunda olan adaylar arasından yapılan alıma başvurular devam ediyor.

YAŞ ŞARTI

2018 yılının Ocak ayının ilk günü itibariyle 27 yaşını bitirmemiş olmak (01 Ocak 1991 ve daha sonra doğmuş olanlar başvurabilir)

AŞÇI POZİSYONUNA BAŞVURU YAPACAK ADAYLARIN;

# Meslek Liselerinin; Yiyecek İçecek Hizmetleri, Aşçılık bölümü, Aşçılık Meslek Lisesi mezunu olmak.

# Aşçılık Meslek Yüksekokulu mezunu olmak.

# Askerlik hizmetini Kuvvet Komutanlığına bakılmaksızın İkmal (aşçı) işleri ile ilgili sınıf/branş/ihtisasta yapmış veya yapıyor olmak.

# İkmal (aşçı) işleri ile ilgili kurs/sertifika/bonservis-ustalıkkalfalık-çıraklık belgelerinden en az birine sahip olmak veya bu belgelere denk bir belge sahibi olmak.

şartlardan en az birini taşıması gerekmektedir;

KURBAĞA ADAM POZİSYONUNA BAŞVURU YAPACAK ADAYLARIN;

# Askerlik hizmetini Deniz Kuvvetleri Komutanlığı veya Sahil Güvenlik Komutanlığında Kurbağaadam sınıf/branş/ihtisasta yapmış veya yapıyor olmak.

# Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu tarafından onaylanmış en az 1 yıldız dalıcı belgesine sahip olmak.

# Meslek Yüksekokullarının Sualtı Teknolojisi bölümü mezunu olmak.

şartlardan en az birini taşıması gerekmektedir:

SERDÜMEN 

POZİSYONUNA BAŞVURU YAPACAK ADAYLARIN;

# Meslek Liselerinin; Gemi Yönetimi ve Güverte, Denizcilik (Gemi Yönetimi), Denizcilik (Yat Kaptanlığı), Denizcilik (Balıkçı Gemisi Kaptanlığı), Yat Kaptanlığı bölümü mezunu olmak.

# Meslek Yüksekokullarının; Deniz Ulaştırma ve İşletme, Deniz ve Liman İşletmeciliği, Marina/Yat İşletmeciliği bölümü mezunu olmak.

# Fakültelerin Deniz Ulaştırma ve İşletme Mühendisliği bölümü mezunu olmak.

# Askerlik hizmetini Deniz Kuvvetleri Komutanlığı veya Sahil Güvenlik Komutanlığında “Serdümen” sınıf/branş/ihtisasında yapmış veya yapıyor olmak.

# Gemiadamları Belgesi sahibi olmak, Balıkçı gemileri/yat kullanmış olmak ve bunu belgelemek.

şartlardan en az birini taşıması gerekmektedir.

ŞOFÖR POZİSYONUNA BAŞVURU YAPACAK ADAYLARIN;

# Yeni tip sürücü belgelerinde “CE” veya “DE” sınıfı ehliyeti bulunmak.

# Eski tip sürücü belgelerinde “D” sınıfı ehliyeti bulunmak.

şartlardan en az birini taşıması gerekmektedir.

BAŞVURU NASIL YAPILACAK?

Sahil Güvenlik Komutanlığı uzman erbaş alımı başvuruları internet üzerinden alınmaktadır. Başvuru ekranına gitmek için lütfen TIKLAYIN

MSÜ SUBAY-ASTSUBAY ALIMI

Milli Savunma Üniversitesi lise mezunları arasından subay ve astsubya alımı için başvuruları geçtiğimiz gün almıştı. Sonuçlar önümüzdeki günler açıklanacak. Detaylar için TIKLAYIN

UZMAN ERBAŞ VE SÖZLEŞMELİ ER ALIMLARI BAŞLAYACAK

Kara, Deniz ve Hava Kuvvetleri Komutanlığı bünyesinde istihdam etmek üzere en az ilkokul mezunu sözleşmeli er ve uzman erbaş alımlarının önümüzdeki aydan itibaren alınması bekleniyor. Öte yandan Jandarma Genel Komutanlığının lojistik ve havacılık branşı uzman erbaş alım ilanları da bekleniyor.

MEMUR VE PERSONEL ALIM İLANLARINDAN ANINDA HABERDAR OLMAK İÇİN ;

KPSSCAFE android uygulamamızı ücretsiz indirmek için ---->>> TIKLAYIN

KPSSCAFE iOS uygulamamızı ücretsiz indirmek için----> TIKLAYIN

DAHA FAZLA BİLGİ, DAHA FAZLA ARKADAŞ

Memur alımlarıyla ilgili tüm gelişmeleri yakından takip edebileceğiniz, diğer memur adaylarıyla sohbet edip, bilgi alışverişinde bulunabileceğiniz facebook grubumuza aşağıdaki linkten erişim sağlayabilirsiniz Facebook grubuna katılım  için TIKLAYIN

KPSSCAFE.COM.TR  | ANKARA - ÖZEL HABER

19 Şub 2018 - 14:00 - Askeri



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

05

Esat Önal - Ortaokul mezunuyum uzman erbaş olmak istiyorum bizi bu haktan mahrum etmesinler bizim eğitim durumunuz değil vatan askımız var

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Şubat 14:00
02

Seyfullah aksu - Uzman jandarma Genel Komutanı size söyleyeyim benın nıye almıyorum

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Şubat 14:00


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler