Bordo Bereli Olmak İsteyen Lise Mezunları Dikkat ! Bu Haber Sizi Yakından İlgilendiriyor

Lise mezunu bordo bereli alımı yapılıyor mu? Bordo bereli alımlarına başvuru nasıl yapılır? Uzman çavuşlar bordo bereli olabilir mi? Bordo bereli alımı için neler yapılmalıdır?

Kara Kuvvetleri Komutanlığı tarafından geçtiğimiz gün bir ilan yayımlandı. Yayımlanan ilanda en az ilkokul mezunları arasından sözleşmeli er, uzman onbaşı ve en az lise mezunu adaylar arasından uzman çavuş alımı yapılacağı bildirildi.

İlanın yayımlanması ile birlikte asker olmak isteyen yüz binlerce kişi, Milli Savunma Bakanlığı sitesine akın etti ve sözleşmeli er, uzman onbaşı, uzman çavuş alımı için başvuru yaptı. 2018 yılı boyunca yapılacak alımlarda toplamda 20 binden fazla asker alımı yapılması bekleniyor. Birçok takipçimiz ise bordo bereli alımlarını araştırıyor. Biz de Kpsscafe.com.tr olarak adayların bordo bereli alımını değerlendirdi.

UZMAN ÇAVUŞLAR BORDO BERELİ OLABİLİR Mİ?

Uzman çavuşlar arasından bordo bereli alımlar geçtiğimiz dönemlerde yapılmıyordu. Bordo bereli askerlerin yuvası olan Özel Kuvvetler Komutanlığının yetkilileri, birlikleri dolaşarak bordo bereli seçimleri yapıyorlardı. ÖKK etkilileri, yaptıkları sınavlarda başarılı olan adayları, bordo bereli asker olmak için eğitime alırdı.

Daha önce bu alımlar subay ve astsubaylar arasından yapılıyordu. Ancak son dönemlerde uzman çavuşlar arasından çok sayıda bordo bereli alımı oldu. Alımlarda ise adaylar, Özel Kuvvetler Komutanlığına çağrılmakta ve ilana çıkılarak bordo bereli asker seçimleri yapılmaktadır. Bu seçimlerde uzman çavuşlar aday olabilir. Ancak seçim aşamaları oldukça zorlu olmaktadır. Bu nedenle bordo bereli olmak isteyen adayların ciddi bir çalışma içinde olması gerekmektedir.

Bordo bereli olmak isteyen lise mezunları, uzman çavuş olarak göreve başladıktan sonra başvuru yapabilir.

UZMAN ÇAVUŞ ALIMI

Kara Kuvvetleri Komutanlığı, şu anda uzman erbaş alımı yapıyor. En az lise ve dengi okul mezunu adayların başvuru yapabileceği ilanın detayları için TIKLAYIN

MSB Uzman erbaş alımına başvuru yapmak için TIKLAYIN

MEMUR, ASKER VE PERSONEL ALIM İLANLARI İÇİN;

KPSSCAFE android uygulamamızı ücretsiz indirmek için ---->>> TIKLAYIN

KPSSCAFE iOS uygulamamızı ücretsiz indirmek için----> TIKLAYIN

DAHA FAZLA BİLGİ, DAHA FAZLA ARKADAŞ

Memur alımlarıyla ilgili tüm gelişmeleri yakından takip edebileceğiniz, diğer memur adaylarıyla sohbet edip, bilgi alışverişinde bulunabileceğiniz facebook grubumuza aşağıdaki linkten erişim sağlayabilirsiniz Facebook grubuna katılım  için TIKLAYIN

KPSSCAFE.COM.TR  | ANKARA - ÖZEL HABER

24 Şub 2018 - 17:37 - Askeri



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

07

Muratdenizhanipek - Ben özel harekat dayım rütbem yüz başı siz aslanlar bu vatanı korumak için doğdunuz hemen başvurun sizi bekliyoruz aslanlarım

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Şubat 17:37
04

deniz - Bayan alimida olsun sesimizi duyun artık bizde vatamiz için kendimizi feda etmek istiyoruz vatan askinda cinsiyet ayrımı yapilmamalidir

Yanıtla . 1Beğen . 0Beğenme 24 Şubat 17:37
03

Uzman adayi - Msbde askerlik şartı kalksa olmazmi sanki jandarma gibi başvuruyapsak

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Şubat 17:37
01

Selma ğönüllü alım yok sınavlı - Sınava gircen araştır bence canım.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Şubat 17:37


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler