AÜ Açıköğretim Fakültesi (AÖF) Kayıt Yenileme İşlemi Başladı

AÖF ikinci üniversite kayıtları ve kayıt yenileme işlemleri devam ediyor. Peki AÖF kayıt yenileme işlemi nasıl yapılacak? İşte AÖF kayıt yenileme işlemi hakkında bilgiler.

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi kayıt yenileme işlemi başladı.

On binlerce Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi öğrencisinin büyük bir merakla beklediği AÖF kayıt yenileme işlemi başladı. Kayıt yenileme işleminin başlamasını bekleyen AÖF öğrencileri, kayıt yenileme işlemlerinin başlaması ile internet üzerinden kayıt yenilemenin nasıl yapılacağı ve nasıl adresten yapılacağını araştırmaya başladı.

AÖF kayıt yenileme ile ilgili Anadolu Üniversitesi tarafından yapılan açıklamada, "Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerinde kayıtlı öğrencilerimiz Güz Döneminde ders ekle-sil işlemini aof.anadolu.edu.tr adresinden yapabilir." ifadelerine yer verildi.

Ders ekle-sil ve kayıt yenileme tarihi: 26 Eylül - 6 Ekim 2017

İkinci Üniversite Kayıt Tarihleri

Herhangi bir yükseköğretim programından mezun olanlar ve Merkezî Açıköğretim ve Uzaktan Eğitim Sistemine göre eğitim-öğretim yapan fakülteler dışında yükseköğretim programına kayıtlı öğrenciler için açıköğretim sistemine göre öğretim yapan fakültelere İnternet başvurularını sistem üzerinden yapabilirler.

İkinci üniversite için başvuru ve kayıt tarihi: 5 Eylül - 6 Ekim 2017

Kpsscafe.com.tr  | Ankara

26 Eyl 2017 - 15:59 - AÖF Haberleri



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler