AÖF sınav giriş belgesi yayında! Anadolu AÖF sınav giriş belgesi sorgulama

AÖF sınav giriş belgesi yayınlandı. AÖF sınav giriş belgesi nasıl sorgulanır? Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesinde eğitim alan öğrenciler dönem sınavlarına giriyorlar. Güz dönemi vize sınavları 14 Aralık ve 15 Aralık tarihlerinde yapılacak. Kurum tarafından yapılan son dakika açıklamasında giriş belgelerinin yayınlandığı duyuruldu.

AÖF sınav giriş belgesi yayında! Anadolu AÖF sınav giriş belgesi sorgulama
Haber albümü için resme tıklayın

AÖF sınav giriş belgesi her sınavdan önce yoğun ilgi görüyor. “AÖF sınav giriş belgesi yayınlandı mı?” sorusu yanıt buldu. Güz dönemi vize sınavları 14 Aralık ve 15 Aralık’ta yapılacak. Sınava girecek olan öğrencilerin sınav yerleri ile ilgili açıklama yapıldı.  Öğrenciler, 2019-2020 öğretim yılı güz dönemi ara sınavı için sınav giriş bilgilerini ANADOLU MOBİL uygulamasından görüntüleyebilir, aof.anadolu.edu.tr adresinden ve AÖF bürolarından ?alabilirler.

A

ÖF SINAV YERLERİ AÇIKLANDI

AÖF sınav yerleri ile ilgili son dakika açıklaması yapıldı ve sınav yerleri erişime açıldı.

AÖF GİRİŞ İÇİN TIKLAYINIZ

Öğrenciler, 2019-2020 öğretim yılı güz dönemi ara sınavı için sınav giriş bilgilerini ANADOLU MOBİL uygulamasından görüntüleyebilir, fotoğraflı sınav giriş belgesinin dökümünü bugün gün içerisinde aof.anadolu.edu.tr adresinin Öğrenci Otomasyonu bölümüne TCKN ve şifreleri ile giriş yaparak kendi sayfalarından ya da AÖF Bürolarından alabilirler.

SINAVA GİRMEK İÇİN GEREKLİ BELGELER

1)Fotoğraflı Sınav Giriş Belgesi

2)Fotoğraflı ve Onaylı Kimlik Belgesi

Fotoğraflı, soğuk damgalı ve T.C. kimlik numaralı nüfus cüzdanı,

Türkiye Cumhuriyeti kimlik kartı,

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti kimlik kartı,

T.C. kimlik numaralı sürücü belgesi,Süresi geçerli pasaport,

Türk vatandaşlığından izinle ayrılanlar ve bunların kanuni mirasçılarına ait Mavi Kart,

Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü tarafından verilen fotoğraflı, imzalı, mühürlü ve süresi geçerli Geçici Kimlik Belgesi,

Yurt dışında yapılan sınavlarda T.C. vatandaşları hariç başka bir ülkenin vatandaşları için o ülkeye ait nüfus cüzdanı niteliğindeki resmî belge

bu amaçla kullanılabilir.

AÖF SINAV TARİHLERİ

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerine kayıtlı aktif öğrencilerin 2019-2020 öğretim yılı güz dönemi Dönem Sonu Sınavları, 18 Ocak 2020 Cumartesi ve 19 Ocak 2020 Pazar günlerinde yapılacaktır.

11 Ara 2019 - 16:14 - AÖF Haberleri



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler