AÖF Kitaplarına FETÖ Vurgunu!

Anadolu Üniversitesi resmi web sayfasından çok önemli bir açıklama yaptı! AÖF Kitapları FETÖ yüzünden tekrar basılıyor!

AÖF Kitaplarına FETÖ Vurgunu! FETÖ, AÖF kitaplarına da sızmış! AÖF kitapları tekrar basılacak! Bu sürede öğrenciler kitaplarını alamayacak. İşte ayrıntılar...

Geçtiğimiz aylarda MEB kitaplarında yaşanan sorunların aynısı AÖF kitaplarını da vurdu!

15 Temmuz 2016 darbe girişimi olaylarından sonra başlanan soruşturmalar ve operasyonlarda Milli Eğitim Bakanlığı kitapları sınıfta kalmıştı!

FETÖ ile yakından uzaktan bağlantılı tüm kitaplar yok edildi! O MEB kitaplarının tamamı tekrar basılmıştı. Hala da basım işlemleri devam ediyor. Okullara hala kitapların tamamı ulaşmış değil. Öğrenciler eksik kitaplar ile derslere giriyor.

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi resmi web sayfasında yayımladığı ilan ile bu durumun benzer bir durum yaşandığını açıkladı. 29 Eylül 2016 tarihli duyuruda kitapların basımında ve içeriğinde terör örgütü ile ilişiği olan yazarların geçtiğini ve kitapların tekrar basıldığını belirten Açık Öğretim Fakültesi, öğrencilere gerekli bilgileri duyuru ile verdi.

AÖF öğrencileri kitaplarını ne zaman ve nereden teslim alacak?

AÖF öğrencileri henüz kitaplarını bürolardan teslim alamadılar. Çünkü kitaplar tekrar basılıyor. Öğrenciler ders kitaplarına http://ekampus.anadolu.edu.tr web adresinden erişim sağlayabilecek. Basılı kitaplar öğrencilere ulaştırılacak mı henüz bilinmiyor. Kitapların ne zaman erişime açılacağı da henüz net değil.

Açık Öğretim Fakültesi bu işlemler bittiğinde öğrencileri tekrar resmi web sayfasından bilgilendirecek. Gelişmeler için kpsscafe'yi takip etmeye devam ediniz. Buna benzer SON DAKİKA haberleri eş zamanlı olarak duymak için android uygulamamızı cep telefonlarınıza yükleyebilirsiniz.

Kpsscafe.com.tr

29 Eyl 2016 - 16:24 - AÖF Haberleri



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler