Ondokuz Mayıs Üniversitesi Öğretim Görevlisi Alım İlanı

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN DUYURU Üniversitemize bağlı birimlere, 2547 Sayılı Kanunun ilgili maddeleri ve 31.

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

DUYURU

Üniversitemize bağlı birimlere, 2547 Sayılı Kanunun ilgili maddeleri ve 31.07.2008 tarih ve 26953 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Naklen veya Açıktan Yapılacak...

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

DUYURU

Üniversitemize bağlı birimlere, 2547 Sayılı Kanunun ilgili maddeleri ve 31.07.2008 tarih ve 26953 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Naklen veya Açıktan Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav İle Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik ile bu Yönetmelikte değişiklik yapan 19.09.2009 tarih ve 27354 sayılı Resmi Gazetede yayınlanan Yönetmelik hükümleri uyarınca Öğretim Elemanı alınacaktır.

Ön Değerlendirme sonuçlarının ilan tarihi: 03.10.2012

Giriş Sınav Tarihi: 08.10.2012

Sonuç Açıklama Tarihi : 11.10.2012

Genel şartlar (Tüm Unvanlar için)

a) 657 sayılı Kanunun 48 inci maddesinde belirtilen şartları taşımak,

b) lisans öğreniminde mezun olunan alanda ALESden en az 70 puan almış olmak gerekir.

c) Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından yapılan Kamu Personeli Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavından (KPDS) veya Üniversitelerarası Kurul Yabancı Dil Sınavından (ÜDS) en az 50 puan veya eşdeğerliliği Yükseköğretim Kurulunca kabul edilen bir sınavdan bu puan muadili bir puan almış olmak.

d) Yabancı ülkelerden alınan diplomaların Yükseköğretim Kurulu Başkanlığınca denkliğinin onaylanmış olması,

Öğretim Görevlisi kadrosuna başvuru için aranacak özel şartlar :

a) Yukarıda tüm unvanlar için belirtilmiş olan Genel Şartları taşımak.

b) Lisans düzeyinde eğitim yapılan birimlere (Rektörlüğe bağlı bölümler dahil) başvuracak öğretim görevlisi adaylarında en az yüksek lisans mezunu veya lisans mezunu olmak şartıyla en az alanında 10 (on) yıl tecrübeli olmak,

c) Güzel Sanatlar Fakülteleri, Eğitim Fakültelerinin Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümleri, Konservatuarlar ile ön lisans düzeyinde eğitim yapılan birimlere başvuracak öğretim görevlisi adaylarında yüksek lisans mezunu veya en az lisans mezunu olmak ve belgelendirmek kaydıyla alanları ile ilgili iki yıl tecrübeli olmak.

Muafiyet

Doktorasını tamamlamış olanlar, 29/06/2009 tarihli ve 2009/15153 sayılı Bakanlar Kurulu Kararıyla yürürlüğe konulan Tıpta ve Diş Hekimliğinde Uzmanlık Eğitimi Yönetmeliği hükümlerine göre uzmanlık eğitimini tamamlayanlar, meslek yüksekokullarının Yükseköğretim Kurulu tarafından belirlenen uzmanlık alanlarına atanacaklar, bu yönetmelik yürürlüğe girdiği tarihte Yükseköğretim kurumlarında bu kadro unvanlarında çalışmakta olanlar ile yükseköğretim kurumlarından ayrılan öğretim elemanlarının çalışmakta oldukları yükseköğretim kurumlarında veya başka yükseköğretim kurumlarında öğretim elemanı kadrolarına başvurularında, merkezi sınav; Öğretim Üyesi Yetiştirme Projesi kapsamında, Yükseköğretim Yürütme Kurulu kararı ile belirlenen araştırma görevlisi kontenjanlarına yapılacak başvurular ile meslek yüksekokullarının öğretim elemanı kadrolarına başvurularında ise yabancı dil şartı aranmaz.

Müracaatta İstenen Belgeler (Tüm Unvanlar İçin);

İlan edilen kadrolara başvurmak isteyen adaylar;

- Dilekçe

- Özgeçmiş,

- Lisans Mezuniyet Belgesi sureti

- Lisans Transkript Belgesinin (mezun olduğu okuldan) onaylı sureti.

- ALES Belgesi (asıl veya sureti)

- Yabancı Dil Belgesi,

- 1 adet Vesikalık Fotoğraf (Son altı ay içinde çekilmiş),

- İlan edilen kadroya bağlı olarak yüksek lisans veya doktora belgesi örneği.

- Varsa yayınlanmış ya da yayınlanacak olan bilimsel çalışmaları,

- Tecrübe Belgesi

Başvuru Yeri ve Süresi:

Son başvuru tarihi 28.09.2012 mesai bitimidir.Adayların müracaat edecekleri birimlere; Şahsen veya Posta ile başvuruda bulunmaları gerekmektedir. (Süresi içinde yapılmayan başvurular, eksik belgeli dosyaları ile yapılan müracaatlar ve postada meydana gelen gecikmeler dikkate alınmayacaktır.) Sonuçlar Üniversitemiz Web adresinde yayınlanacak olup bu aynı zamanda tebligat niteliğinde olacaktır. Ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

NOT: Giriş sınavının yeri ve saati müracaat edecekleri birimlerden öğrenilecektir.




 

Otomotiv Öğretmenliği veya Otomativ Mühendisliği Bölümü mezunu olmak, alanında Yükseklisans yapmış olmak ve alanında en az 10 yıl deneyimli olmak.

Öğretim Görevlisi

1

28 Eylül 2012



 

Uçak Mühendisliği Bölümü mezunu olmak, ilgili alanda Yükseklisans yapmış olmak veya alanında en az 10 yıl deneyimli olmak.

Öğretim Görevlisi

1

28 Eylül 2012

13 Eyl 2012 - 13:10 - Akademik



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler