Marmara Üniversitesi 39 Öğretim Üyesi Alacak

Marmara Üniversitesi bünyesinde istihdam etmek üzere çok sayıda öğretim üyesi alımı yapacaktır.

Marmara Üniversitesi, 15 Temmuz 2016 tarihinde Devlet Personel Başkanlığı resmi web sayfasında bir personel alım ilanı yayımladı.

Marmara Üniversitesi'nin DPB'de yayımladığı alım ilanı ile 39 akademik personel alımı yapacağını ilan etti.

Üniversite, çok sayıda doçent, yardımcı doçent ve profesör alımı gerçekleştirecek.

İşte yayımlanan o ilan;

''T.C.MARMARA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ’NDEN

Üniversitemiz Atatürk Eğitim Fakültesi, Diş Hekimliği Fakültesi, Fen-Edebiyat Fakültesi, Hukuk Fakültesi, İktisat Fakültesi, İlahiyat Fakültesi, İletişim Fakültesi, İşletme Fakültesi, Mühendislik Fakültesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Siyasal Bilgiler Fakültesi, Tıp Fakültesi, ve

Gastroenteroloji Enstitüsü'ne aşağıda belirtilen Bölüm ve Anabilim Dallarına 2547 sayılı Kanunun ve Öğretim Üyeliğine Yükseltme ve Atanma Yönetmeliğinin ilgili maddeleri uyarınca, Üniversitemiz Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Kriterlerini sağlamış olmak koşuluyla Profesör ve Doçent alınacaktır.''

Marmara Üniversitesi farklı birim ve bölümlerine doçent, yardımcı doçent ve profesör alımlarında istenen belgeler farklı olarak istenmektedir. Aşağıdaki linkten bu bilgilere ulaşabilirsiniz.

Marmara Üniversitesi'nin alım yapacağı birimler;

Atatürk Eğitim Fakültesi

Dişhekimliği Fakültesi 

Fen Edebiyat Fakültesi 

Hukuk Fakültesi

İktisat Fakültesi

İletişim Fakültesi

İlahiyat Fakültesi

İşletme Fakültesi

Mühendislik Fakültesi

Sağlık Bilimleri Fakültesi

Siyasal Bilgiler Fakültesi

Tıp Fakültesi

Gastroentereoloji Enstitüsü

Daha fazla bilgi almak ve alım yapılacak bölüm ve dalları görebilmek için lütfen MARMARA ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK PERSONEL ALIM İLANI'na tıklayınız.

Kpsscafe.com.tr

15 Tem 2016 - 08:25 - Akademik



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler