Adnan Menderes Üniversitesine Öğretim Görevlisi Alımı(29 Eylül 2012)

Adnan Menderes Üniversitesine Öğretim Görevlisi Alımı     T.

 

Adnan Menderes Üniversitesine Öğretim Görevlisi Alımı

 

 

T.C. ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

 

Üniversitemizin birimlerinde istihdam edilmek üzere, 2547 sayılı Kanun ve ilgili yönetmelik esasları ile 657 Sayılı Devlet...

 

Adnan Menderes Üniversitesine Öğretim Görevlisi Alımı

 

 

T.C. ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

 

Üniversitemizin birimlerinde istihdam edilmek üzere, 2547 sayılı Kanun ve ilgili yönetmelik esasları ile 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunun 48. maddesi hükümleri uyarınca devlet hizmetine girmede aranılan şartlara haiz öğretim elemanı alınacaktır. Adayların Durumları Yükseköğretim Kurulu Başkanlığınca 31.07.2008 tarih ve 26953 sayılı yazılı Resmi Gazetede yayımlanan Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Naklen veya Açıktan yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkındaki Yönetmelikle belirlenen atama kriterlerine uygun olması gerekmektedir.

 

Adaylar 657 Sayılı Kanunun 48.maddesinde belirtilen genel şartları taşımaları gerekmektedir.

 

Kadroya atanma şartlarını taşımadığı sonradan anlaşılan adayların atama işlemleri iptal edilecektir.

 

Başvurular şahsen veya posta ile yapılacak olup, süresi içinde yapılmayan başvurularla, eksik belgeli dosyalar dikkate alınmayacaktır. Posta ile yapılacak başvuruların son başvuru tarihine kadar Kurumumuza ulaşmış olması gerekmektedir.

 

-Duyurulur.

 

Öğretim Görevlisi kadrolarına başvuracak adayların Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavından (ALES) lisans öğreniminde mezun olunan alandan son üç yılda en az 70 puan, (Alan türü değişen programlardan mezun olan adayların başvurusunda ALES puan türü, adayın lisans/önlisans eğitimine girişteki puan türü esas alınacaktır.) Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından yapılan KPDS veya ÜDSden en az 50 puan veya eşdeğerliliği Yükseköğretim Kurulunca kabul edilen bir sınavdan bu puan muadili bir puan aldığına ilişkin belgeler ile dilekçelerine ekleyecekleri özgeçmişlerini, nüfus cüzdanı fotokopisini, 2 adet fotoğraf, öğrenim belgelerinin suretini , (Yabancı Ülkelerden alınan diplomaların Üniversitelerarası Kurulca denkliğinin onaylandığını gösterir belge) ile Lisans Not Transkriptini varsa bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan bir nüsha dosyayı, Adnan Menderes Üniversitesi Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Kuşadası/AYDIN adresine göndermeleri gerekmektedir.

 

MUAFİYETLER

 

Doktorasını tamamlamış olanlar, 29/6/2009 tarihli ve 2009/15153 sayılı Bakanlar Kurulu Kararıyla yürürlüğe konulan Tıpta ve Diş Hekimliğinde Uzmanlık Eğitimi Yönetmeliği hükümlerine göre uzmanlık eğitimini tamamlayanlar, meslek yüksekokullarının Yükseköğretim Kurulu tarafından belirlenen uzmanlık alanlarına atanacaklar, bu yönetmelik yürürlüğe girdiği tarihte Yükseköğretim Kurumlarında bu kadro unvanlarında çalışmakta olanlar ile yükseköğretim kurumlarından ayrılan öğretim elemanlarının çalışmakta oldukları yükseköğretim kurumlarında veya başka yükseköğretim kurumlarında öğretim elemanı kadrolarına başvurularında, merkezi sınav; Öğretim Üyesi Yetiştirme Projesi kapsamında, Yükseköğretim Yürütme Kurulu kararı ile belirlenen araştırma görevlisi kontenjanlarına yapılacak başvurular ile meslek yüksekokullarının öğretim elemanı kadrolarına başvurularında ise yabancı dil şartı aranmaz.

 

İlanla İlgili Tüm Duyurular Üniversitemiz İnternet Sitesinde İlan Olunacaktır.

 

NOT : Adaylar ilan edilen kadrolardan birine başvuru yapabilirler.

 





 

Turizm Rehb. veya Seyahat İşletmeciliği ve Turizm Rehb. Lisans mezunu ve Turizm İşletmeciliği veya Turizm Reh. alanında Yük. Lis. yapmış olmak. Yükseköğretim Kurumlarında en az 5 yıl deneyimi bulunmak.

Öğretim Görevlisi

1

13 Ekim 2012


29 Eyl 2012 - 16:55 - Akademik



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler