Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Öğretim Elemanı Alım İlanı(9 Ekim 2012)

T.

 

T.C. ADANA BİLİM VE TEKNOLOJİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

 

Üniversitemiz birimlerinde boş bulunan Öğretim elemanı kadrolarına 31.07.2008 gün ve 26953 sayılı Resmi Gazetede yayınlanan Öğretim Üyesi dışındaki Öğretim elemanı kadrolarına naklen...

 

T.C. ADANA BİLİM VE TEKNOLOJİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

 

Üniversitemiz birimlerinde boş bulunan Öğretim elemanı kadrolarına 31.07.2008 gün ve 26953 sayılı Resmi Gazetede yayınlanan Öğretim Üyesi dışındaki Öğretim elemanı kadrolarına naklen veya açıktan atamalarda uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş sınavlarına ilişkin usul ve esaslar hakkındaki yönetmelik ile bu yönetmelikte değişiklik yapan 19.09.2009 gün ve 27354 sayılı Resmi Gazetede yayınlanan yönetmelik hükümleri çerçevesinde öğretim elemanı alınacaktır.

 

MUAFİYETLER

 

Doktorasını tamamlamış olanlar ile halen öğretim elemanı kadrosunda bulunanlar veya öğretim elemanı kadrolarından ayrılanlar için merkezi sınav (ALES); şartı aranmaz.

 

GENEL ŞARTLAR

 

a) 2547 sayılı Kanun ve ilgili yönetmelik esasları ile 657 Sayılı Devlet Memurları Kanun’un 48. maddesinde belirtilen şartları taşımak.

 

b) Öğretim Üyesi dışındaki öğretim elemanı kadrolarına naklen veya açıktan yapılan her türlü atamada ALES’den (Mezun olunan alanda) en az 70 (Yetmiş) (3 yıl geçerliliği bulunan) , ÖSYM tarafından yapılan KPDS veya ÜDS en az 50 puan veya eşdeğerliliği Yükseköğretim Kurulunca kabul edilen bir sınavdan bu puan muadili bir puan almış olmak

 

c)

 

Diploma veya geçici mezuniyet belgesinin onaylı sureti ve mezuniyet transkriptleri (yabancı yükseköğretim kurumu mezunlarının diplomalarının Yükseköğretim Kurulu Başkanlığınca denkliğini gösteren onaylı belge).

 

Not: Şahsen başvurularda belgelerin aslı ibraz edilecek, fotokopileri alınıp onaylanacaktır.

 

d) Erkek adayların askerlik durum belgesi (terhis, tecil veya muaf olduğunu gösterir belge)

 

e) Lisans ve Transkript Belgesi

 

f) İlan edilen alanlara, belirtilen kadro dereceleri itibariyle atanabilecekler başvuracaktır.

 

g) Hizmet Belgesi (Halen bir kamu kurumunda çalışıyor olanlar veya ayrılmış olanlar getireceklerdir.)

 

ÖZEL ŞARTLAR

 

UZMAN

 

-En az lisans mezunu olmak

 

-Belgelendirmek kaydıyla alanlarında en az iki yıl tecrübeli olmak

 

BAŞVURU

 

a) Adaylar Başvuru formunu web http://www.adanabtu.edu.tr adresinden alarak şahsen veya postayla başvuracaklardır.

 

b) Başvuru süresi, ilanın yayınlandığı tarihten itibaren 15 (on beş) gündür. Süresi içinde yapılmayan başvurulardan, eksik belgeli başvurulardan ve postada meydana gelen gecikmelerden Üniversitemiz sorumlu değildir.

 

c) Ön değerlendirme ve değerlendirme sonuçları web http://www.adanabtu.edu.tr adresinden ilan edilecek olup adaylara ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

 





Bilgisayar Mühendisliği Bölümü lisans mezunu olup, Bilgisayar veya Bilişim Sistemleri konusunda Yükseklisans yapmış ve bu alanda 5 yıl tecrübe sahibi olmak.

Uzman

1

23 Ekim 2012


09 Eki 2012 - 15:03 - Akademik



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler