Kuşadası Belediyesi Sözleşmeli Personel Alacak

Kuşadası Belediyesi'ne sözleşmeli olarak çalıştırılmak üzere 4 adet personel alınacak. Başvurular 17-22 Nisan 2015 tarihleri arasında yapılacak.

KUŞADASI BELEDİYE BAŞKANLIĞI TAM ZAMANLI SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIM İLANI
5393 Sayılı Belediye Kanununun 49. Maddesi hükümlerine göre boş bulunan aşağıda sınıfı,Ünvan adedi, öğrenim durumu belirtilen 4 (DÖRT) adet tam zamanlı 1 (BİR) adet MİMAR, 1(BİR) adet MÜHENDİS ve 2 (İKİ) adet TEKNİKER sözleşmeli personel alımı yapılacaktır.

Giriş Sınavı ve Tarihi:
Sözlü mülakat olarak tek aşamada yapılacak olup; Sözlü sınav tarihi : 27.04.2015 saat 10:00 olarak belirlenmiştir.
Sözlü sınavda adayların mesleki genel kültür, yetenek, kavrayış, ifade ve temsil kabiliyeti, davranış ve mesleğe uygunluğu gibi niteliklere sahip olup, olmadığı göz önünde bulundurulacaktır. Adayların başvuru işlemleri için istenen belgelerde gerçeğe aykırı beyanda bulunduğu tespit edilenlerin sınavları geçersiz sayılır ve göreve başlatılmaz. Göreve başlatılmış olsalar dahi iptal edilir. Bu kişiler hiçbir hak talep edemezler ve haklarında 29.09.2004 tarih ve 5237 sayılı Türk Ceza Kanununun ilgili hükümleri uygulanmak üzere Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunulacaktır. Sözlü sınav sonucu belediyemiz internet sitesinde (http://www.kusadasi-bel.tr ) yayınlanacaktır.

SINAV İÇİN BAŞVURU ŞARTLARI
1-  657 Sayılı Devlet Memurları Kanunun 48. Maddesinde belirtilen şartları taşımak. 2-  Başka bir kurumla sözleşmesi bulunmamak. 3-  Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek sağlık sorunları bulunmamak. 4-  Taksirli suçlar ve aşağıda sayılan suçlar tecil edilmiş hükümler hariç olmak üzere ağır hapis veya 6 aydan fazla veya affa uğramış olsalar bile Devletin şahsiyetine karşı işlenen suçlarla, zimmet ihtilas, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, inancı kötüye kullanma, yüz kızartıcı veya şeref ve haysiyeti kırıcı suçtan veya istimal ve resmi ihale ve alım satımlara fesat karıştırma, Devlet sırlarını açığa verme suçlarından dolayı hükümlü bulunmamak 5-  Mühendis ve Mimar adaylar için,Dört yıllık eğitim veren fakültelerin mühendislik ve Mimarlık bölümlerinden, ya da bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulunca kabul edilmiş yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olmak 6-  Bilgisayar Mühendisi adaylar için Yönetim Bilgi sistemleri konusunda ve PHP ve ASP programlama yapabilen ve branşında en az 3 yıl deneyimli 7-  Mimar adaylar için kendi branşında en az 2 yıl deneyimli 8-  İnşaat Tekniker adayları için kendi branşında en az 3 yıl deneyimli 9-  Erkek adaylar için askerliğini yapmış olmak. 10- Kuşadası ilçesi sınırları içerisinde ikamet ediyor olmak.
BAŞVURU ŞEKLİ:
Adayların 17.04.2015 – 22.04.2015 tarihleri arasında saat 17:30' ye kadar Kuşadası Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğüne şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir. (Posta ve e- mail ile yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir.)

BAŞVURU SIRASINDA İSTENİLEN BELGELER
1-  Öğrenim durumunu gösterir belgenin aslı 2-  Nüfus cüzdan fotokopisi. 3-  Sağlık Raporu. 4-  2 Adet Vesikalık Fotoğraf 5-  Askerlik Durum Gösterir Belge(erkek adaylar için) 6-  Adli Sicil Belgesi (Arşiv ve Adli) 7-  Özgeçmiş CV 8-  İş Tecrübe yazısı
Sözlü Mülakat Sınav Tarihi : 27.04.2015 Saat : 10: 00 Yer : Kuşadası Belediyesi Encümen Salonu

17 Nis 2015 - 11:02 - Sözleşmeli Personel



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler