YÖKDİL 9 Temmuz 2017 Sınav Yorumları (Kolay Mıydı, Zor Muydu?-Aday Yorumları)

Yökdil sınavı sona erdi. Peki sınava giren adaylar sınav ile ilgili ne dedi? Sınav zor muydu yoksa kolay mıydı? İşte Yökdil sınav yorumları.

Yükseköğretim Kurulu tarafından bugün gerçekleştirilen YÖKDİL sınavı tamamlandı. YÖKDİL sınavının tamamlanmasının ardından sınava giren binlerce aday, sınav soru ve cevaplarının açıklanmasını beklemeye başladı.

YÖKDİL sınavlarının sona ermesi ile sınav soru ve cevaplarının ne zaman açıklanacağını merak eden adaylar, hatırladıkları soruları kendi aralarında tartışmaya başladı. İnternet üzerinde forum sayfalarında ve sosyal medya üzerinde paylaşım yapan adaylar, YÖKDİL sınavları hakkında yorumlarını diğer adaylarla paylaştı. Adaylardan alınan bilgilere göre sınavın biraz zor olduğu, ancak YDS'ye oranla daha adil bir sınav olduğu öğrenildi.

İşte adayların yorumları

# Liseden başlayarak girdiğim tüm denemeler ve sınavlar dahil şu ana kadar gördüğüm en kolay sınavdı.(sosyal bilimler) #yökdil

# Çalışsam 75 liraya, çalışmasam sınavın kolay olmasına üzülüyorm?, her halükarda zarardaym ama pişman değilim yine olsa yine girerim ?? #yökdil

# İngilizce bilmeyip sınavdan 80 alanlar dolaşır artık ortalarda kasım kasım #yökdil

# Öyle kolay bir sınavdı, çalışma fırsatı olmadan orta halli geldi geçti. Çalışanlar uçmuştur sanırım

YÖKDİL sınavı Anadolu Üniversitesi tarafından gerçekleştirildiğinden dolayı sınav soru ve cevapları, Anadolu Üniversitesi resmi internet sitesi üzerinden adaylara duyurulacak.

Sizde sınavda akılınza takılan soruları ve sınav ile iligli düşüncelerinizi aşağıda bulunan yorum kısmından diğer adaylarla paylaşabilir, bu konuda tartışabilirsiniz.

Sınav haberlerinden, gündem haberlerinden haberdar olmak için Kpsscafe'yi takipte kalın.

Kpsscafe.com.tr  | Ankara

09 Tem 2017 - 15:21 - YDS Haberleri



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

02

metin - bu temmuz sınavına kolay diyenler acayip gıcığım var küfür yemek isteyen kolay desin

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 09 Temmuz 15:21
01

emre - Yorum yapanlar sınav kolaydı diyor. Ama son sınava giren 55.121 adaydan 30.420 si "0-49" arasında puan almış...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 09 Temmuz 15:21


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler