ÖSYM Duyurdu YDS Sonuçları Açıklandı!

Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından Yayımlanan duyuruda 2019 YDS sonuçlarının adayların erişimine açıldığı belirtildi.İşte detaylar.

ÖSYM Duyurdu YDS Sonuçları Açıklandı!
ÖSYM Duyurdu YDS Sonuçları Açıklandı!
+3
Haber albümü için resme tıklayın

Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından  Yayımlanan duyuruda 2019 YDS sonuçlarının adayların erişimine açıldığı belirtildi.İşte detaylar.

YDS Sonuçları Nereden Görüntülenecek?

2019 YDS sonuçları sayfasına 'ÖSYM Aday İşlemleri' sayfasından ulaşabilirsiniz.

İlgili Sayfa:

https://sonuc.osym.gov.tr/SonucSec.aspx

Adaylar sınav sonuçlarını T.C. Kimlik Numaralarını ve şifrelerini kullanarak ÖSYM’nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden ve mobil uygulamalarından öğrenebileceklerdir. Adaylara sonuç belgesi gönderilmeyecektir.

İnternet sayfasında ilan edilen sonuç bilgileri/duyurular adaylara tebliğ hükmündedir. İlgili kamu kurum ve kuruluşları adaylara ait sonuç bilgilerini, Merkezimize resmi olarak başvurdukları takdirde web servis üzerinden alabilirler. Sınava ilişkin bir dava söz konusu olduğu takdirde mahkemece bir karar verildikten sonra sonuçlar açıklanacaktır.

YAYIMLANAN DUYURU

24 Mart 2019 tarihinde 25 farklı dilde  uygulanan Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavına (2019-YDS/1) ait madde analizleri incelenmiş, cevap anahtarlarının kontrolleri tamamlanmış, itirazlar bilimsel açıdan değerlendirilmiş olup 2019-YDS/1 Sınavı Fransızca testinin temel soru kitapçığında yer alan 24 numaralı sorunun “D” olarak girilmiş cevabının “A”, 30 numaralı sorunun “E” olarak girilmiş cevabının “A” olarak düzeltilmesine karar verilmiştir. Böylece, 2019-YDS/1 değerlendirme işlemleri tamamlanmıştır.

Adaylar, sınav sonuçlarına 19 Nisan 2019 tarihinde saat 10:00’dan itibaren ÖSYM’nin https://sonuc.osym.gov.tr adresinden T.C. Kimlik numaraları ve aday şifreleri ile erişebilirler

YDS PUANLANDIRMA SİSTEMİ

Yabancı dil seviyesi tüm adaylarda100 tam puan üzerinden,
90 – 100 arasındaki puanlar (A) seviyesi,
80 – 89 arasındaki puanlar (B) seviyesi,
70 – 79 arasındaki puanlar (C) seviyesi,
60 – 69 arasındaki puanlar (D) seviyesi,
50 – 59 arasındaki puanlar (E) seviyesi
olarak kabul edilir.

KPSSCAFE.COM.TR | ANKARA

19 Nis 2019 - 12:55 - YDS Haberleri



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler