ÖSYM Duyurdu! e-YDS 2017/3 Başvuruları Başladı

Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi resmi web sayfasında e-YDS 2017/3 Başvurularının başladığını adaylara duyurdu. Gerekli tüm açıklamalar adayların erişimine sunuldu. e-YDS 2017/3 Başvuruları yapacak olan tüm adayların merak ettikleri ve cevapları haberimizde...

ÖSYM Duyurdu! e-YDS 2017/3 Başvuruları Başladı

e-YDS 2017/3 Başvuruları 23 şubat 2017 tarihinde başlangıç yaptı!

Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi'nce 23 şubat 2017 tarihinde resmi web sayfasında yayımlanan ilan duyurusu kapsamında kurum bünyesinde yapılacak olan e-YDS 2017/3 Başvurularının başladığı kamuoyuna açıklandı.

e-YDS 2017/3 Başvuruları ile alakalı tüm ayrıntılar merak içinde bekleyen adaylara açıklandı. e-YDS 2017/3 ingilizce , 18 Mart 2017 tarihinde saat 14.30'da Ankara, İstanbul ve İzmir’de gerçekleşecek. Her e-YDS sınavında olduğu gibi bu sınava da her şehirde belirli kontenjanlar açıldı. Bu kontenjanlar Ankara’da 4000, İstanbul’da 431, İzmir’de 72 olarak açıklandı.

BAŞVURULAR TC kimlik numarası ile 23 Şubat – 9 Mart 2017 tarihleri arasında online olarak kolayca yapılabilecek.

ÖSYM, BAŞVURU AÇIKLAMASI içeriğinde  2017 Elektronik Yabancı Dil Sınavı (2017 e-YDS) Kılavuzu, başvuru linki ile Deneme e-Sınav Uygulaması paylaşımında da bulundu. ÖSYM'nin bu önemli açıklamasının tamamı bu şekilde oldu; ''e-YDS 2017/3 Başvuruları

e-YDS 2017/3 İngilizce alanında, 18 Mart 2017 tarihinde Ankara, İstanbul ve İzmir’deki e-sınav uygulama binalarında yapılacaktır. Sınava başvurular, 23 Şubat – 9 Mart 2017 tarihleri arasında alınacaktır. Sınav, saat 14:30’da başlayacak ve 180 dakika sürecektir. Sınava alınacak aday sayısı, e-YDS sınav binalarının aday kapasitesi ile sınırlı olacağından bu sınavda kontenjan, Ankara’da 4000, İstanbul’da 431, İzmir’de 72 olacaktır. Sınav ücretini ilk ödeyen adaylar kontenjana dâhil edilmiş olacaktır. Kontenjan dolduğu takdirde adayların sınav ücretini yatırması sistem tarafından engellenece k, ödeme kabul edilmeyecek ve e-YDS için sınav ücreti ödeme süresi sonlandırılacaktır.

e-YDS’de kapasite artışı nedeniyle; e-YDS Kılavuzu’nda yer alan ‘e-YDS’ye katılmak isteyen bir aday, bir takvim yılı içerisinde (12 ay) aynı dilden sadece bir kez sınava girmek için sınav ücreti ödeyebilir.’ koşulu e-YDS 2016/11 itibariyle ‘e-YDS’ye katılmak isteyen bir aday, son 3 ay içerisinde aynı dilden sadece bir kez sınava girmek için sınav ücreti ödeyebilir.’ şeklinde değiştirilmiştir.

 e-YDS, elektronik ortamda yapılacağından, adayların sınavda uygulanacak ara yüzleri sınav öncesinde tanıması ve sisteme aşinalık kazanması amacı ile Ek’te yer alan deneme e-sınavı hazırlanmıştır. Bu sınavlara katılacak adayların sınavdan önce deneme sınavından yararlanmaları önemlidir.

Adaylar, Deneme e-Sınav Uygulamasına ve e-YDS 2017/3 Kılavuzuna aşağıdaki bağlantılardan erişebileceklerdir.

Adaylara saygıyla duyurulur.

ÖSYM BAŞKANLIĞI''

2017 Elektronik Yabancı Dil Sınavı (2017 e-YDS) Kılavuzu için lütfen TIKLAYINIZ.

Deneme e-Sınav Uygulaması için lütfen TIKLAYINIZ.

Başvuru İçin Tıklayınız için lütfen TIKLAYINIZ.

Tüm sınav haberleri ve duyuruları için KPSS CAFE HABER SİTESİ'ni takipte kalınız.

Grubumuza katılmak için --->tıklayınız   ios uygulamamızı cep telefonunuza yüklemek için ----> tıklayınız android uygulamamızı ücretsiz yüklemek için ---->>> tıklayınız
kpsscafe.com.tr|ANKARA

23 Şub 2017 - 18:21 - YDS Haberleri



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler