e-YDS 2019/6 İngilizce Sınava Giriş Belgeleri Açıklandı!

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığı tarafından yayımlanan duyuruda e-YDS İngilizce, Almanca, Fransızca sınavları Sınava Giriş yerleri ÖSYM tarafından belirlendi.İşte detaylar...

Elektronik Yabancı Dil Sınavı (e-YDS 2019/6 İngilizce) ve Elektronik Yabancı Dil Sınavı (e-YDS 2019/7 Almanca/Fransızca) için geri sayım başladı. ÖSYM, 2019 sınav takviminde sınav günlerine ve sınav sonuçları tarihine yer verdi.

E - YDS İNGİLİZCE SINAVI NE ZAMAN?

Elektronik Yabancı Dil Sınavı (e-YDS 2019/6 İngilizce), 22 Haziran 2019 tarihinde uygulanacak.

E - YDS ALMANCA / FRANSIZCA SINAVLARI NE ZAMAN?

Elektronik Yabancı Dil Sınavı (e-YDS 2019/7 Almanca/Fransızca), 29 Haziran 2019tarihinde uygulanacak.

E-YDS SINAV GİRİŞ YERLERİ BELLİ OLDU

e-YDS sınav giriş yerleri, ÖSYM tarafından açıklandı.  e-YDS sınav giriş yerleri https://ais.osym.gov.tr/ adresi üzerinden erişime açıldı.

E -YDS İNGİLİZCE SINAV GİRİŞ BELGESİ İÇİN TIKLAYINIZ

E- YDS SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

e-YDS sınav sonuçları, sınavın uygulandığı gün açıklanacak. Adaylar sınava katılımları sonrasında sınav sonuçlarına aynı gün erişim sağlayacak.

22 Haziran 2019 tarihinde uygulanacak olan e-YDS 2019/6 İngilizce adaylarının, sınava girecekleri bina/salonlara atanma işlemi tamamlanmıştır. Adaylar, sınava girecekleri yer bilgisini gösteren Sınava Giriş Belgesine ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tradresinden 19 Haziran 2019 tarihinde saat 14.00’den itibaren T.C. kimlik numaraları ve aday şifreleri ile edinebileceklerdir.

DİKKAT!

22 Haziran 2019 tarihinde uygulanacak olan e-YDS 2019/6 İngilizce için adaylar, saat 13.30’dan sonra sınav binalarına alınmayacaktır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

ÖSYM BAŞKANLIĞI

İOS Mobil Uygulamamız İçin Tıklayınız.

Android Mobil Uygulamamız İçin Tıklayınız.

Sosyal Medya Hesaplarımızı Takip Ederek İlanlardan Anında Haberdar Olun.

Twitter'da Takip Etmek İçin Tıklayınız.

Facebook Grubumuz İçin Tıklayınız.

Instagram Sayfamız için Tıklayınız

KPSSCAFE.COM.TR | ANKARA

19 Haz 2019 - 14:25 - YDS Haberleri



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler