e-YDS 2017/2 Sonuçları ÖSYM'den Öğrenilebiliyor

ÖSYM'den gelen açıklama kapsamında e-YDS 2017/2 Sonuçları adayların erişimine açıldı. Gerekli açıklama ve sorgu ekranı haberimizde...

e-YDS 2017/2 Sonuçları ÖSYM'den Öğrenilebiliyor

e-YDS 2017/2 Sonuçları 25 Şubat 2017 akşam saatlerinde ÖSYM resmi web sayfasından adaylara duyuruldu. ÖSYM açıklama dahilinde sorgu ekranını ve Temel Soru Kitapçığını adayların erişimine açtı.

Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi, heyecan ile beklenen 2017 Elektronik Yabancı Dil Sınavı (e-YDS 2017/2) sonuçlarını cumartesi gecesi adaylara açıkladı. Adaylar sınav sonuçlarını alttaki linkten T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile kolayca öğrenebilecek.
 
e-YDS 2017/2 Sonuçları için lütfen TIKLAYINIZ.,

İşte ÖSYM'nin açıklaması;

''2017 Elektronik Yabancı Dil Sınavı (e-YDS 2017/2) : Sonuçlarının Açıklanması

25 Şubat 2017 tarihinde yapılan 2017 Elektronik Yabancı Dil Sınavının (e-YDS 2017/2) değerlendirme işlemleri tamamlanmıştır.

Sınav sonuçları, 25 Şubat 2017 tarihinde saat 20:15'de ÖSYM'nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden açıklanacaktır.

Adaylar sınav sonuçlarını belirtilen internet adresinden T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile öğrenebileceklerdir. Sınav Sonuç Belgesi basılmayacak ve adayların adreslerine gönderilmeyecektir.

Adaylara ve kamuoyuna duyurulur.

ÖSYM BAŞKANLIĞI''

e-YDS 2017/2 Sonuçları için lütfen TIKLAYINIZ.
Temel Soru Kitapçığı için lütfen TIKLAYINIZ.

Facebook memur adayları grubumuza katılmak için --->tıklayınız
ios uygulamamız için ----> tıklayınız 
android uygulamamız için ---->>> tıklayınız
kpsscafe.com.tr|ANKARA

26 Şub 2017 - 18:13 - YDS Haberleri



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler