e-YDS 2017-1 Sınav Giriş Belgeleri Yayımlandı

ÖSYM duyurusu kapsamında adayların beklediği e-YDS 2017/1: Sınava Giriş Belgeleri yayımlandı. Adaylar sınava nerede, ne zaman, hangi salon sıra ve numarada gireceğini bu belge sayesinde öğrenecek. Detaylar haberimizde...

Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi, 18 Ocak 2017 tarihinde resmi web sayfasında yayımladığı ilan duyurusu kapsamında e-YDS 2017/1: Sınava Giriş Belgelerini adayların erişime açtı.

Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından yapılacak olan e-YDS 2017-1 Sınavının Giriş Belgeleri sınava günler kala kamuoyuna açıklandı. Sınav ise 21 Ocak 2017 tarihinde gerçekeleşecek.

Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi'nin duyurusu şu şekilde oldu;
''e-YDS 2017/1: Sınava Giriş Belgelerinin Edinilmesi
21 Ocak 2017 tarihinde uygulanacak olan 2017 Elektronik Yabancı Dil Sınavına (e-YDS 2017/1) başvuran adayların, sınava girecekleri bina/salonlara atanma işlemi tamamlanmıştır. Adaylar, sınava girecekleri yer bilgisini gösteren Sınava Giriş Belgesini, T.C. Kimlik Numaraları ve aday şifreleri ile ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr  internet adresinden edineceklerdir.
Adaylara saygıyla duyurulur.

ÖSYM BAŞKANLIĞI''

e-YDS 2017-1 Sınava Giriş Belgeleri duyurusunda ÖSYM, bir de sınav hakkındaki tüm bilgilerin yer aldığı temel kurallar kitapçığı yayımladı. e-YDS 2017-1 Sınavı Temel Kurallar için TIKLAYINIZ.

e-YDS 2017-1 Sınava Giriş Belgeleri erişim sağlamak için lütfen TIKLAYINIZ.

MOBİL UYGULAMALARIMIZI CEP TELEFONUNUZA YÜKLEYEREK ANINDA ERİŞİM İMKANI SAĞLAYABİLİRSİNİZ. ÜCRETSİZ YÜKLEME İÇİN TIKLAYINIZ. FACEBOOK GRUBUMUZA ÜYE OLARAK AKLINIZDAKİ SORULARA CEVAP BULABİLİRSİNİZ. ÜCRETSİZ ÜYELİK İÇİN TIKLAYINIZ.

KPSSCAFE.COM.TR|ANKARA

18 Oca 2017 - 18:29 - YDS Haberleri



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler