Vali Topaca Açıkladı: İşte Elmadağ'daki Patlamanın Bilançosu

Son dakika haberi Ankara'dan geldi. Edinilen bilgilere göre Ankara'da Elmadağ'da bulunan Makine Kimya Endüstrisi Kurumu Barut Fabrikasında patlama olduğu bildirildi. Ankara Valisi Ercan Topaca yaptığı son dakika açıklamasında bilançoyu açıkladı.

Vali Topaca Açıkladı: İşte Elmadağ'daki Patlamanın Bilançosu
Haber albümü için resme tıklayın

Ankara'da meydana gelen patlama ile ilgili son dakika açıklaması geldi.

Ankara'dan patlama haberi bir saat önce gelmişti. Ankara'nın Elmadağ İlçesinde bulunan Makine Kimya Endüstrisi Kurumu Barut Fabrikasında meydana gelen patlama çevrede büyük paniğe neden oldu. Bölgeden gelen ilk bilgilerde patlama nedeniyle yaraıların oduğu bildirildi.

VALİ TOPACA'DAN AÇIKLAMA GELDİ

NTV son dakika olarak geçtiği bilgiye göre 1 işçinin hayatını kaybettiğini duyurmuştu. Bu bilgi Ankara Valisi Ercan Topaca tarafından doğrulandı. Vali Topaca, sosyal medya platformu Twitter'daki hesabından yaptığı paylaşımında 1 işçinin hayatını kaybettiğini 4 işçinin de yaralandığını söyledi.

Vali açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Makine Kimya Endüstrisi Kurumu’na bağlı Elmadağ Barut Fabrikasında meydana gelen iş kazasında, 1 işçimiz vefat etmiş ve 4 işçimiz de yaralanmıştır. Yaralılar hastanelere sevk edilmiştır.Kazanın nedeni ile ilgili adli ve idari çalışma başlatılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

KPSSCAFE.COM.TR  | ANKARA

24 May 2018 - 16:41 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler