Vali öğretmeni öğrencilerin gözü önünde aşağıladı ve hakaret etti

Vali'den büyük ayıp, öğretmenden ise yanıt. Öğretmeni sakalını kesmediği için hakaret ederek sınıftan kovan Vali son günlerde kendini rezil etti öğretmenler ise yuhladı.

Vali'den büyük ayıp, öğretmenden ise yanıt. Öğretmeni sakalını kesmediği için hakaret ederek sınıftan kovan Vali son günlerde kendini rezil etti öğretmenler ise yuhladı.

Vali'den öğretmen'e anarşist hakareti. Yalova Valisi Selim Cebiroğlu Yalova Fen Lisesi’ni ziyaret etmekte olduğu anda Eğitim-Sen üyesi  Halil Serkan Öz adlı öğretmenin sakalının olduğu gözüne çarpınca Vali ile Öğretmen arasında tatsız diyalog yaşandı. Vali Cebiroğlu öğretmene; ''Öğrencilere böyle mi örnek oluyorsun? Çık dışarı sakalını kes. İnsanlar görseler dilenci zannedip para verirler''  cümleleri ile hakaret edince Eğitim Sen üyesine karşı Vali'nin tutumu hakkında açıklama yaptı. Yalova’da Fen Lisesinde görev yapan öğretmen hakkında da daha önceden sosyal medya üzerinden bazı öğrencilerin kılık kıyafeti yüzünden eleştirdiği öğretmen bu sefer fena çarpıldı. En kutsal mesleklerden birisi olan ve toplum nazarında saygılı bir meslek gurubu içerisinde yer alan öğretmenlik mesleğinde öğrencilere örnek olması gereken öğretmen’den yürürlükte olan kılık kıyafet yönetmenliğini hiçe sayarak eğitime gelmiş olması yadırgandı.

30 Mar 2015 - 05:41 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler