Uzman Erbaş Maaşı Ne Kadar? 2018 Jandarma Uzman Çavuş Maaşları!..

Jandarma Genel Komutanlığı'nın Uzman Erbaş Alımı Başvuruları başlaması ile birlikte insanlar uzman erbaş maaşları veya jandarma uzman çavuş maaşları gibi konuları merak ediyor ve bu konular hakkında internette aramalar yaparak sorularına cevap bulmaya çalışıyorlar.

Uzman Erbaş Maaşları veya Uzman Çavuş Maaşları ile ilgili merak edilenlere KPSSCAFE.COM.TR olarak cevap vereceğiz.

Jandarma Genel Komutanlığı 2108 yılı birinci dönem uzman erbaş alımı başvuruları başladı. Devlet Personel Başkanlığının kılavuzu yayımlamasının ardından başvuru sayfası açıldı. Lojistik, MEBS gibi branşlara en az ilkokul mezunu 2 bin 375 Jandarma uzman erbaş alımı yapılacak. Uzman çavuş maaşı da bu süreçte merak edilenler arasına girdi.

Uzman Erbaş Maaşı Ne Kadar?

Uzman erbaş maaşı ne kadardır? Şu anda uzman çavuşlar ortalama 3500 TL ile 5200 TL arasında değişen miktarlarda aylık maaş ödemesi alıyor. Göreve yeni başlayan bir uzman çavuş batıda görev yapıyorsa ve bekarsa en az 3500 TL maaş alırken, doğuda görev yapanlar ile yurtdışı gibi özel görevlerde bulunanların maaşları 6000 TL’yi bulabiliyor.

Bilindiği üzere 18 Nisan 2018 tarihinde 2018 Yılı Yan Ödeme Kararnamesi çıkarılmıştı. Resmi Gazete’de yayımlanan kararname ile TSK personelinin maaşlarına net olarak 400 TL civarında bir zam yapılmıştı. Uzman erbaş maaşları da bu kapsamda zamlanmıştı. Yan ödeme kararnamesinden önce OYAK kesintisi gibi kesintiler ile birlikte uzman erbaş maaşı 3150 TL civarında bulunuyordu.

Uzman erbaşların aldıkları diğer ödemeler ise memurlar ile benzerlik taşıyor. Aile yardımı evli personel için 190 TL civarında iken çocuk yardımı ile bu miktar artıyor. OHAL tazminatı ile yurtdışı tazminatları ortalama olarak 1000 TL dolaylarında oluyor. Ayrıca 400 TL unsur komutanlık maaşı gibi özel ödemeler ile uzman erbaş maaşı 5500 – 6000 TL seviyesine kadar çıkabiliyor.

2018/1 Jandarma uzman erbaş başvuru kılavuzu için TIKLAYINIZ.

KPSSCAFE.COM.TR | ANKARA

13 Tem 2018 - 00:00 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

09

Bin Ladin - Oooo güzel güzel peki öbür tarafta da harcayabiliyorlar mı?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Temmuz 00:00
08

Kaptan 5 - Uzman onbas erbas uzman cavus jandarma uzman cavus maaşlarına bakacağını za Üsteğmen Yüzbaşı Binbasi Yarbay Albay maaşlarını yayinlasaniz ya ne kadar alıyorlar Albay Validen fazla alıyor dur kanımca Ilce jandarma komutani Savcıdan kaymakam dan fazla alıyordur zannedersem uzman cavus dan imam hemşire ve Belediyede ki zabıta bile bile fazla maaş alıyordur zabıta fazla almasa uzmanlar neden zabıta lik için can atmasın Uzman cavuslar ayda 10 nöbet tutuyormuş ama 1 kuruş nöbet parası yok zabıta hemşire nöbet parası imamdan cenaze yıkamak dan alsa uzmanlara bişi yok 3600 de verilmez onlara ama bene ce ilk uzmanlara 3600 verilmeli

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Temmuz 00:00
05

bozkurt - şuanda j.uzman çavuşların maaşı 4700 ile 7.000 arası

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Temmuz 00:00
04

Yakup Cemil - bin Ladin ...,polis tepene çökecek. Göreceksin devletin gücünü. Hain it

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Temmuz 00:00
03

Yakup Cemil - Bin Ladin denilen hain ,bu devlet senin de makatına o ....

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Temmuz 00:00
02

Uzman maaşlarına bak - Hemşire Zabıta polis imamdan bile az maaş alıyormuş be çok azmis

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Temmuz 00:00


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler