Ünlü Sanatçı Gökhan Kırdar Yoğun Bakımda

Yerine Sevemem şarkısıyla gönüllerde taht kuran ve Kurtlar Vadisi gibi önemli dizi ve filmlerin müziklerini de besteleyen Gökhan Kırdar'ın hastaneye kaldırıldığı bildirildi

Yerine Sevemem şarkısıyla gönüllerde taht kuran ve Kurtlar Vadisi gibi önemli dizi ve filmlerin müziklerini de besteleyen Gökhan Kırdar'ın hastaneye kaldırıldığı bildirildi.

Kırdar'ın yakın çevresince paylaşılan bölgeye göre iki gündür yoğun bakım ünitesinde tedavi edilen sanatçının ağzından kan geldiği ve göğüs bölgesinde şiddetli ağrılar olduğu belirtildi. Gökhan Kırdar'ın şu sıralar İstanbul Maltepe'de bulunan bir hastanenin yoğun bakım ünitesinde gözlem altında tutulduğu yanına ziyaretçi alınmadığı bildirildi.

GÖKHAN KIRDAR KİMDİR?

Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Bölümü mezunu sanatçı Gökhan Kırdar 1994 yılında ilk albümü Serseri mayın ile müzik piyasasındaki yerini almış ve özellikle Yerine Sevemem isimli şarkı ile büyük bir çıkış yakalamıştır. Günümüze kadar albümleri ve şarkıları ile müziğini icra etmeye devam eden Gökhan Kırdar son dönemlerde ise sinema ve dizilerin müziklerini hazırlamaktadır. Gökhan Kırdar Aydın doğumludur. Babası Nevzat bey İstanbul Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar mezunu bir resim sanatçısı, annesi ise Müzeyyen Hanım Güzel Sanatlar Lisesi mezunu idi. 3 kardeş olan Gökhan Kırdar’ın bir abisi bir de ablası vardır.

KPSSCAFE - ANKARA

22 May 2018 - 12:30 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler