Türkiye Rusya ve ABD ile İşbirliğine Hazır

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ,  Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Afrin'de başlattığı Zeytin Dalı Harekatına ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu.

Türkiye Rusya ve ABD ile İşbirliğine Hazır 

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ,  Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Afrin'de başlattığı Zeytin Dalı Harekatına ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu. ABD'nin 'Rusya Türkiye ile Aramızı Bozuyor' açıklamalarına değinen Bekir Bozdağ, Türkiye'nin bölgedeki huzur ve barış sürecinin başlatılması için her iki devletle de işbirliğine gitmeye hazır olduğunu söyledi.

Afrin bölgesinde DAEŞ unsurları olduğuna dair somut veriler olduğunu söyleyen Bekir Bozdağ, DAEŞ'in hem Türkiye'ye sızarak eylem yapma hem de Akdeniz üzerinden Avrupaya geçerek burada terör eylemleri gerçekleştirme ihtimalinin göz önünde bulundurulması gerektiğini söyledi. Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, "DEAŞ'lıların hem Türkiye'ye sızıp eylem yapmak hem de Akdeniz/Türkiye üzerinden Avrupa'ya geçmek için teşebbüste bulunduklarına dair ciddi bilgiler mevcut; buralarda terörist eylem yapma ihtimalleri var" dedi.

Kamudan haberler, gündemdeki son dakika gelişmeleri, ekonomi haberleri ve çok daha fazlasını yakından takip etmek çok basit. KPSS Cafe mobil uygulamasını indir, tüm gelişmelerden anında haberdar ol.

KPSSCAFE - ANKARA

24 Oca 2018 - 15:53 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler