Türkiye Genelinde Büyük Operasyon! Bakan Açıkladı 1000 Mahrem İmam Gözaltına Alındı

Türkiye genelinde başlatılan büyük operasyonda, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından aktarılan bilgilere göre 1000 mahrem imam gözaltına alındı... Bakan Soylu, operasyonu devlet için önemli bir adım olarak ifade etti...

Yürütülen operasyonda FETÖ' nün 1009 mahrem imamının gözaltına alındığını aktaran İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, operasyonu devlet için önemli bir adım olarak aktardı. Açıklamasında " Bu sabah Adalet Bakanlığı ile ortak yürüttüğümüz operasyon çerçevesinde, emniyetimize sızmış, emniyetimizi dışarıdan yönetmeye çalışan, adına 'mahrem imamlar' dediğimiz, neredeyse alternatif emniyet yapılanması ortaya koymaya çalışan, devletin kendi kurallarını hiçe sayan, bu konuda kendi gündemini, taleplerini ve iddialarını dile getirmeye çalışan bir yapıyı hem açığa çıkarmanın hem deşifre etmenin hem de çökertmenin çalışmasının en önemli adımı, bu sabah Adalet Bakanlığı ve Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından 81 ilde bir operasyonla gerçekleştirilmiştir.

Halen devam etmektedir. Şu ana kadar 72 ilde bin 9 mahrem imam gözaltına alınmıştır. Bu, Türkiye Cumhuriyeti devleti açısından önemli bir adımdır. " ifadelerine yer verdi...

Mülteci sorunu

" Bunun yanında Avrupa'nın Türkiye'ye destek için gönderdiği paranın miktarını ise daha önce birkaç kez ifade etmiştim, burada tekrar ederek kendilerini rencide etmek istemem. Lafı diplomatik dille yumuşatmaya çalışmaya hiç gerek yoktur. Açıkça görülmüştür ki bütün bu süreç boyunca, Batı'nın Ortadoğu ve Türkiye hayali şudur; silahını satabildiği, gelecekte de nüfus yapısını kendi lehine değiştirebileceği, petrolünden ve jeopolitik konumundan istifade edebileceği bir Ortadoğu ve Ortadoğu'ya bu yeni şekli verirken ortaya çıkabilecek güvenlik sorunlarına karşı kendisini koruyabilecek, bir ileri karakol, bir sınır bariyeri görevi görebilecek bir Türkiye... İşte 2011'den beri gördüğümüz yaklaşımın özeti budur. PKK, KCK, DEAŞ, PYD, YPG gibi terör örgütleriyle ve Esed'le birlikte harmanladıkları tiyatronun özeti de aslında budur. "

kpsscafe.com.tr | KONYA

26 Nis 2017 - 12:21 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler